≫ 

Trener Galatasaraja o Marku Ivkoviću: Bio je to težak trenutak za evropsku košarku (VIDEO)

Dugo će još slika Marka Ivkovića biti najjači utisak svakog meča Zvezde i Galatasaraja

  • 0

Trener Galatasaraja Ertugrul Erdogan posle debakla u paklu "Pionira" protiv Zvezde, mogao je samo da konstatuje prikazanu nemoć svog tima. 

Kako je rekao, "košarkaši Zvezde mogli su već posle 1/4 da slave pobedu", s obzirom na to da sa druge strane nisu imali suparnika koji bi ih ugrozio.

Utakmica je protekla i u znaku "vrelog" ambijenta u režiji najvatrenijih navijača, i omaža Marku Ivkoviću, neraskidivim delom svakog duela srpskog i turskog tima.

Pričao je Erdogan na konferenciji za medije i o tom, veoma bolnom trenutku po crveno-bele. Na pitanje novinara da li je postojao pritisak i zbog tragičnog događaja od pre četiri godine, rekao je:

- To je tužan trenutak, ja mislim za sve. Nisam tada bio trener Galatasaraja, ali ovde se uvek oseća onaj uobičajeni pritisak. Nije bilo pritiska na taj način, samo košarkaškog. Bio sam često ovde, sa Fenerbahčeom, i znam dobro kakva je ovde atmosfera. Naravno da nam je svima žao toga što se desilo u prošlosti. Bio je to težak trenutak za evropsku košarku - rekao je Erdogan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA