≫ 

Branko Lazić pozvao Delije da prekinu bojkot i nastave da ih bodre kao protiv Galatasaraja (VIDEO)

Kapiten žudi za maksimalnom podrškom, zaslužio je to tim Milana Tomića

  • 36

Košarkaši Crvene zvezde impulsivno su reagovali na huk sa tribina. Dole, na terenu, deklasirali su u svakom smislu ekipu Galatasaraja, ubitačnim ritmom "samleli" turski tim, priredili navijačima nezaboravno veče. 

Prvi put ove sezone na utakmici crveno-belih atmosfera je bila prava "evroligaška", naelektirsana, pa je igračima Milana Tomića bilo daleko lakše da u takvom okruženju "slome" otpor nedoraslog istanbulskog sastava.

Zvezdi je za to trebalo tek desetak minuta, posle toga usledila je rutina, a sem toga još jednom se pokazalo koliko energija sa tribina znači ekipi.

- Videlo se to, naročito u igri, i u tom rezultatskom delu koji nije sad u prvom planu koliko dobra igra i to što smo ceo meč odigrali koncentrisano i gradili rezultat sve vreme - rekao je posle meča kapiten Zvezde Branko Lazić, očito srećan zbog povratka Delija u "Pionir".

- Pohvalio bih navijače i atmosferu, i nadam se da će i u ostalim utakmicama do kraja sezone biti ovako puna dvorana. Naši igrači koji su prvi put ovde imali su priliku da prvi put osete ovakvu atmosferu, videli su kako to izgleda, oduševljeni su, čak su mi i sami rekli da bi bilo dobro da je ovako bilo od početlka. Ali dobro, hajde, kao što rekoh, nadam se da će u narednim utakmicama biti puna dvorana, a mi ćemo nastaviti, naravno, ovako da igramo i da im se odužimo na ovakvoj podršci.

>>> Loša serija Partizana uticala je na smenu trenera Čanka, a ako verujete da će to delovati kao pozitivna šok terapija, kvota na pobedu crno-belih u Turskoj je 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Turk Telekom - Partizan.

Kompletnu izjavu Branka Lazića poslušajte u vrhu vesti.

Poslušajte i izvjavu Maika Cirbesa posle Galatasaraja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bat

    31. oktobar 2018 | 09:25

    Ja na godišnjem nivou, pogledam 90% utakmica Zvezde, fudbalskih i košarkaških, i nije mi jasno radi čega trenutno Delije bojkotuju Košarkaški klub?! Da li može neko da mi objasni ovu situaciju?

  • Wien

    31. oktobar 2018 | 10:43

    Ti koji bojkotuju i nisu Delije...Delijama je Zvezda iznad svega ...a ovi bojkotasi su sami sebi najbitniji...ne pricajte mi o Omicu Hrvatima ili ratu jer vas nisam sreo ni u Hrvatskoj ni u Bosni ni na Kosovu...ako vam je stalo do Zvezde kako pricate onda punite dvoranu...

  • Toske

    31. oktobar 2018 | 10:03

    Pa naprimer, jer nisu normalni!? Ja sam na granici naše lepe zemlje. Nisam blizu Beograda, i ne mogu ni ja ni moji prijatelji da dolazimo stalno da gledamo utakmice uživo. Ali se zato stalno organizujemo i gledamo zajedno uz dobro navijanje i uvek nam je žao što nismo tamo. Oni mogu da dodju i bodre svoj tim ali je neko odlučio umesto njih i sada sede kući a njihov omiljeni tim im igra ispred nosa. Ne mogu da verujem, toliko dugo nismo bili u vrhu, dešava nam se zadnjih godina da jesmo a navijači bojkotuju. Ma luda zemlja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA