≫ 

Slab učinak Bobija i Tea u porazu Klipersa, ali svi pričaju o onoj fotki koju je Marjanović napravio pre meča (FOTO)

Njih dvojica zajedno nisu uspeli da budu dvocifreni, Oklahoma zasluženo imala +18 na kraju

  • 0

Srpski košarkaši Boban Marjanović i Miloš Teodosić nisu imali veče za pamćenje u NBA ligi, pošto su u ubedljivom porazu Los Anđeles Klipersa od Oklahome (128:110) imali slab učinak.

Marjanović je za 10.5 minuta, koliko je proveo u igri, ubacio pet poena i imao je dva skoka i asistenciju. Teodosić je, s druge strane, za skoro sedam minuta ubacio samo tri poena.

Međutim, Marjanović je bio centralna tema meča zbog fotografije kojia je je nastala neposredno pre odigravanja istog.

Naime, Bobi se u jednom trenutku fotografisao sa glumicom i pevačicom Kristin Čenovet koja je visoka ''samo'' metar i po. S obzirom na to da je Marjanović visok 2.21 metar, upravo je ta razlika između njih bila zanimljiva Amerima.

Rasel Vestbruk je sa 32 poena bio i te kako raspoložen u redovima domaćeg tima, ali je ponovo došao u sukob sa Beverlijem. Toliko je bilo nezgodno da je i obezbeđenje ulazilo na teren.

Sve je počelo zbog jednog faula igrača Klipersa nad Vestbrukom, međutim, njih dvojica se ''poznaju'' odranije. Beverli je 2013. godine tako faulirao Vestbruka da je ovaj propustio plej-of. Zatim su se godinu dana kasnije fizički sukobili na terenu ponovo zbog jednog faula.

- Ne želim to da komentarišem. Bitno je da smo mi pobedili na kraju - rekao je Vestbruk.

Kao i Vestbruk, tako je i Pol Džord ubacio 32 poena i dodao 12 asistencija. Adams je imao 18 poena i 10 asistencija, dok je Šruder dodao 15 poena.

Galinari je u redovima Klipersa meč završio sa 27 poena, ali je samo četiri ubacio u drugom poluvremenu. Lu Vilijams je imao 17, a Tobajas Haris 15.

Vredi pomenuti i to da su Sakramento Kingsi ostvarili četvrti vezani trijumf, kao i da je Nemanja Bjelica imao još jedan sjajan meč iza sebe.

>>> Loša serija Partizana uticala je na smenu trenera Čanka, a ako verujete da će to delovati kao pozitivna šok terapija, kvota na pobedu crno-belih u Turskoj je 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Turk Telekom - Partizan.

Rezultati:

Šarlot - Majami 125:113

Klivlend - Atlanta 136:114

Orlando - Sakramento 99:107

Boston - Detroit 108:105

Toronto - Filadelfija 129:112

Hjuston - Portland 85:104

Memfis - Vašington 107:95

Oklahoma - LA Klipersi 128:110

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA