≫ 

Rouz pisao istoriju u suzama, Jokić pravio cirkus: Nikola igrao fudbal, pogodio ženu loptom u glavu, pa slavio sa Srbima u Čikagu (VIDEO)

Derik Rouz ušao u istoriju, Jokić gostovanje Čikagu iskoristio za šou program

  • 1

Posle nekoliko bolnih godina punih povreda, Derik Rouz je u suzama završio utakmicu karijere, na kojoj je postigao rekordnih 50 poena!

Bilo je nemoguće da Minesota izgubi utakmicu od Jute uz ovakvu partiju Rouza, koji je podsetio na blistave momente sa početka NBA karijere, a na kraju je emotivni naboj bio neizbežan.

Kada su Vulvsi dobili meč sa 128:125, posle ključne blokade Rouza, suze su bile nezaustavljive. Kao da je sve prošlo kroz glavu Deriku, od povreda u Bulsima do epizoda u Niksima i Kavsima, dok šansu nije dobio u Minesoti.

Rouz je u trans bacio i brojne kolege, na Tviteru su se ređale čestitke Taunsa, Vejda, Pipena, Krisa Pola, Vinsa Kartera, , Horforda, Vučevića... Niko nije bio imun na njegove reči posle meča.

Čista emocija Foto: Tanjug AP

- Odrao sam zadnjicu za ovo. Uradio sam to za franšizu, naviajče, organizaciju. Radim sve što treba za pobedu, ovo je bila paklena noć . Reči ne mogu da opišu kako se osećam trenutno- rekao je Rouz posle duela, a zanimljivo je bilo još u pobedi Lejkersa nad Dalasom sa 114:113.

Presudio je Lebron Džejms sa 29 poena, postigao je i ključno slobodno bacanje sekund pre kraja, iako je sve moglo da pođe naopako, jer su Jezerdžije ispustile 111:98.  Luka Dončić je izjednačio, a na meču pokazao je i da ga je malo stigao umor.

Imao je 14 poena, sedam asistencija i pet skokova za 28 minuta, uz šut 5-11 iz igre, s time da je promašio prvih šest šuteva, a Džejms je imao podršku Kuzme sa 18 i Ingrama sa 17 poena.

Denver je do pobede u produžetku protiv Bulsa vodio Nikola Jokić sa 22 poena, 12 skokova i devet asistencija, a parirali su mu Lavajn sa 28 i Karter sa 25 poena.

Na utakmici je zabeležen i jedan komičan momenat, kada je pas Jokića bez gledanja završen neslavno, jedna gospođa iz prvog reda pogođena je u glavu...

Oprostila je Jokiću na ovom momentu nepažnje, nakon čega je naš centar slavio sa srpskom dijasporom, koja je u velikom broju došla na meč.

Bruklin - Detroit 120:119

Čikago - Denver 107:108

Minesota - Juta 128:125

Niksi - Indijana 101:107

Golden Stejt - Pelikans 131:121

Lejkers - Dalas 114:113

Finiks - Spars 90:120

 VIDEO - Greg Popović voli Srbiju ali ne voli da ga po zemlji vozi Paspalj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LA

    1. novembar 2018 | 10:17

    Sve dotle dok ne pocnu da igraju za reprezentaciju, on i ostali, ne interesuje me sta rade u NBA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA