≫ 

Jokić postao mašina za asistencije, ali svi slave Plamlija: Čovek postigao prvu trojku u karijeri i bacio Kolorado u trans! (VIDEO)

Delirijum je nastao u hali posle šuta centra Nagetsa koji "gaze" na početku sezone

  • 1

Košarkaši Denvera hit su sezone u NBA ligi, posle devet utakmica imaju skor 8-1 (drugi najbolji u ligi), a poslednji u nizu trijumf stigao je u Koloradu protiv Jute 103:88, uz zanimljivu statistiku srpskog centra Nikole Jokića.

Za 29 minuta Jokić se nije "ispucavao", ali je i te kako razigravao saigrače: meč je završio sa 7 poena (3/9 iz igre), 10 skokova i 16 asistencija!

Preuzeo je Srbin ulogu glavnog asistenta ekipe, podredio se timu u kojem je centralno mesto pripalo njegovom saigraču Mejsonu Plamliju, čoveka koga slave u Koloradu zbog prve trojke u karijeri!

Plamli je u drugom minutu poslednje četvrtine, na isteku napada, pogodio za tri i bacio navijače u trans. U dosadašnjem toku karijere 18 puta je pokušao, nijednom nije ubacio šut van luka za tri poena, pa je zato njegov pogodak protiv Džezera bio specijalan i vredan velikog slavlja navijača.

Bio je to ujedno najvažniji momenat Denverove ključne serije 18:0 kojom je slomljen otpor Jute, za konačnih 35:15 u presudnoj četvrtini.

Pogledajte Plamlijevu trojku koja je oduševila navijače.

Plamli je posle meča bio u centru pažnje.

- Video sam da vreme ističe, pa sam se digao, šutnuo i pogodio. Bilo mi je zabavno što sam krenuo da slavim, a Juta je onda tražila i tajm-aut, pa sam imao još vremena da slavim - rekao je Plamli, koji je utakmicu završio sa 7 poena.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Geri Heris sa 20 poena, dok je na drugoj strani to bio Džej Krauder sa 21.

Juti je ovo bio treći uzastopni poraz, mada Džezere više brine povreda najboljeg igrača Donovana Mičela koji je izašao u poslednjoj četvrtini zbog povrede skočnog zgloba.

Rezultati

Šarlot – Klivlend 126:94

Indijana – Boston 102:101

Atlanta – Majami 123:118

Čikago – Hjuston 88:96

San Antonio – Nju Orleans 109:95

Denver – Juta 103:88

Portland – LA Lejkers 110:114

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    4. novembar 2018 | 12:44

    Они славе Пламлија, а гробари после 6 пораза Транкијерија. И још мисле да су победили захваљујући њему😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA