≫ 

Radonjić urnisao Darušafaku i naplatio joj dug iz perioda dok je bio u Zvezdi! Bajern oborio skoro sve rekorde u Evroligi (VIDEO)

Šampion Nemačke slavio je sa čak 46 poena prednosti u 6. kolu elitnog takmičenja

  • 2

Košarkaši Bajerna slavili su u 6. kolu Evrolige protiv Darušafake na svom terenu sa 116:70!

Bio je to pravi čas košarke ekipe Dejana Radonjića, a Bajern je oborio klupski rekord u nekoliko segmenata. Bila je to najubedljivija pobeda kluba u Evroligi (46 poena razlike) sa navijše postignutih poena (116), sa najviše asistencija (28), sa najviše pogođenih trojki (18), sa najboljim procentom za tri poena (69,2%) i sa najboljim totalnim indeksom tima (156).

Radonjić kočigledno nije zaboravio Darušafaki ono što mu se desilo u poslednjoj sezoni sa Zvezdom, kada je bio nadomak plasmana u Top 8, ali su Turci na kraju volšebno obezbedili nokaut fazu, pobedom u Nemačkoj uz pomoć arbitara protiv Bamberga, a zatim i u direktnom duelu protiv Zvezde u Istanbulu.

Sada im je to debelo naplatio, a doprinos su dali i srpski košarkaši. Vladimir Lučić je postigao 8 poena, Nemanja Dangubić 6, a Stefan Jović 4, uz 7 asistencija, od kojih su neke bile posebno atraktivne.

Najefikasnij u redovima Bajerna bio je Devin Buker sa 18 poena, a po 16 su postigli Petri Koponen i Nihad Đedović. U ekipi Darušafake istakao se samo Džeremi Evans sa 20 poena i 8 skokova.

Real Madrid je u Tel Avivu slavio protiv Makabija sa 87:66, nošen Serhiom Ljuljem, koji je postigao 17 poena, dok je poen manje zabeležio Džejsi Kerol. Kod Makabija se istakao Džoni Obrajan sa 17 poena.

CSKA je teškom mukom slavio u Milanu protiv Armanija sa 90:85, uz fenomenalnu partiju Korija Higinsa, koji je upisao 23 poena. Pratio ga je Nando de Kolo sa 18 poena. Armaniju nije pomoglo ni 24 poena Vladimira Micova, koji je bio najbolji u redovima domaćeg tima.

VIDEO: Zvezdin guslar ispevao novu himnu za Pavkova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA