Trinkijeri se našalio s novinarima: Kod vas je ovde svaki dan derbi! (VIDEO)

Trener Partizana pred gostovanje u Podgorici poručio je da su crno-beli autsajderi u narednom serijalu teških mečeva

  • 1

Andrea Trinkijeri poručio je uoči utakmice protiv Budućnosti u Podgorici da njegovu ekipu očekuje težak meč i da je realnost da je Partizan autsajder, ali da ne želi da neko shvati to kao potcenjivanje njegove ekipe.

- Derbi je svaki dan ovde za vas - našalio se Italijan. - Ako kažemo da smo autsajderi rekli bi neki da potcenjuem svoju ekipu. U ove četiri utakmice, Zenit, Budućnost, Valensija, Crvena zvezda, mi nismo favoriti. Ali, verujem u moju ekipu.

- Zašto nismo favoriti u nedelju? Videli smo u četvrtak šta Budućnost može kod kuće. Iskusna su, ali i mlada ekipa, Amerikanci vrhunski igrači, njihove cene govore da su vrhunski igrači. Dva ključna igrača za njih su ipak Gordić i Ivanović. Mogu da reše utakmicu sa 25 poena i sedam asistencija i biće najveći "target" za našu odbranu - jasan je Trinkijeri.

On je poručio i da će tek u nedelju odlučiti da li će Rade Zagorac igrati protiv Budućnosti.

- Mi ne volimo jednostavne stvari, sve možemo da zakomplikujemo. Zagorac se povredio na treningu, hoće li igrati ili neće igrati - nemam pojma! Videćemo u nedelju. I sa njim i bez njega mi smo ekipa i borićemo se. Nemam pojma ni da li će putovati sa nama. Potrebna mu je maska, da se navikne na nju, da trenira sa njom. Imam poverenje u svoju ekipu - poručio je Trinkijeri, koji je rekao da ne računa na Entonija Brauna.

- U ovom trenutku nema prostora za njega - kratko je poručio Trinkijeri i dodao da kapiten Novica Veličković neće biti spreman za duel sa Podgoričanima.

- To je već duga priča - rekao je Trinkijeri, koji je rekao da Vlado Šćepanović može bolje da pojasni novinarima šta ih očekuje u Podgorici, kao bivši igrač Budućnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trener ipo

    17. novembar 2018 | 01:08

    Svaka čast ovom Trinkijeriju. Prica Srpski ko maternji. Mlad tim, ali pored svega mislim da on zna sta treba da radi i sta je najpametnije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA