≫ 

Srbija bez Evroligaša i NBA igrača juri prolaz na SP: Ðorđević saopštio spisak za Grčku i Izrael!

Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević objavio je spisak od 16 košarkaša za utakmice protiv Izraela i Grčke u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo na kome, opet, nema igrača iz NBA i Evrolige

  • 11

Za peti "prozor" u novembru selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević ne može da računa na okosnicu ekipe, pa je predvode Miroslav Raduljica, Marko Simonović, Dragan Milosavljević, Branko Lazić, Rade Zagorac.

Na spisku su: Stefan Peno (Alba), Ilija Ðoković (Borac Čačak), Stefan Pot (FMP), Aleksa Avramović (Vareze), Dragan Milosavljević (Unikaha), Branko Lazić (Crvena zvezda), Ognjen Dobrić (Crvena zvezda), Aleksa Radanov (Crvena zvezda), Rade Zagorac (Partizan), Marko Simonović (Zenit), Stevan Jelovac (Bamberg), Stefan Birčević (Banvit), Miroslav Raduljica (Ðangsu Dragons), Ðorđe Gagić (Partizan), Nikola Jovanović (Trento) i Dejan Kravić (Virtus Bolonja).

Foto: A. Nalbantjan, Telegraf/Motorola Z2 Play

"Orlovi" se okupljaju 26. novembra u beogradskom hotelu "Kraun plaza" i četiri dana kasnije počinju pripreme za duele sa Izraelom (30. novembra) u Tel Avivu i Grčkom (3. decembra) u hali "Aleksandar Nikolić".

U novoformiranog L grupi Nemačka i Grčka su na deobi prvog mesta sa po 16 bodova, Srbija ima tri manje, Gruzija i Izrael po 11, a Estonija 10.

Na Svetsko prvenstvo u Kini sledeće godine plasiraće se tri najbolje reprezentacije.

VIDEO: Simonović o igranju za reprezentaciju Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uhhh

    19. novembar 2018 | 14:39

    Tesko. Ovo je zabrinjavajuce

  • Ivangm😜

    19. novembar 2018 | 15:13

    Jel se mi ovo raspadamo i u kosarci ili se meni cini sta je bre ovo niko nece da igra za svoju zemlju....😣😫😣🤔🤔🤔

  • Pera Kojot

    19. novembar 2018 | 14:40

    Samo pozovi celu Zvedu i prosetaj se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA