≫ 

Teodosić potvrdio da se brzo vraća u Evropu: Ne mogu da se naviknem na NBA!

Priznao je da ne ide kao na Starom kontinentu

  • 8

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić planira da se najkasnije po završetku NBA sezone vrati u Evropu!

To je otkrio u razgovoru za Glas Amerike, uz poruku da će Srbija učestvovati na Svestkom prvenstvu sledeće godine i da će on biti na raspolaganju selektoru Saši Đorđeviću.

U ovoj sezoni, Teo ima manju minutažu, iako je prevazišao povrede.

- Iskreno, malo mi teže ide da se naviknem... ali pokušavam. Inače, ja sam potpuno zdrav, i nemam nikakvih problema što se tiče povreda, tako da videćemo šta će biti u nastavku sezone.

Trener Dok Rivers je rekao kako ove sezone ima 10 startera. To je svakako otežavajuća okolnost i za tebe i za Bobana Marjanovića, jer konkurencija je ogromna na svim pozicijama?

Foto: A. Nalbantjan

- Jeste. Ja pre svega mislim da je Bobi imao sjajnih partija ove godine i mislim da zaslužuje da bude u toj nekoj rotaciji igrača i da treba sigurno, po mom mišljenju, da dobija više minuta. Mislim da će u nastavku sezone i on dobijati veće šanse. Opet, sezona je tek počela i videćemo šta će biti u nastavku.

- Mislim da sigurno neću ostati ovde, jer... došao sam, video sam kako to izgleda, i nekako... više uživam i lepše mi je da igram u Evropi. Tako da sigurno ću se vratiti u Evropu, da li u toku ove sezone ili na kraju, videćemo.

Teo je poručio da je sačuvao godinu duže za karijeru, ali ida će se odazvati timu za Svetsko prvenstvo.

- Dobro, pod uslovom da se kvalifikujemo, ali ja verujem da će momci koji budu (selektoru) Saletu (Đorđeviću) na raspolaganju, da će izboriti plasman na Svetsko prvenstvo.

VIDEO - Mijailović: Da imam para doveo bih Teodosića u Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markoni

    22. novembar 2018 | 12:11

    Vrći se nazad, nije to za tebe čoveče.

  • Nišlija

    22. novembar 2018 | 12:55

    Dođi u Zvezdu zameni Čovića

  • mane

    22. novembar 2018 | 11:39

    imao bi kvaliteta da si otisao ranije u godinama si i sad ne mozes izdrzati takav ritam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA