≫ 

Vreme je za prvi večiti derbi, ko će biti uspešniji - Trinkijeri ili Tomić? (VIDEO)

Partizan domaćin, izrazitog favorita nema

  • 11

Partizan će u okviru 9. kola ABA lige u prvom od najmanje dva abaligaška derbija ove sezone, u subotu 24. novembra (17,00) dočekati Crvenu zvezdu. Tajming za ovaj uvek važan meč nije idealan ni za jednu ekipu.

Posle dolaska Trinkijerija na čelo klupe, košarkaši Partizana zaigrali su bolje i nanizali nekoliko pobeda, ali su posle toga tri puta zaredom poraženi. Doduše, crno-beli prolaze kroz težak raspored i u sve tri utakmice imali su aktivan rezultat.

Sa druge strane, izabranici Milana Tomića imaju stopostotan učinak u ABA ligi i suvereno drže prvo mesto. Međutim, navijače crveno-belih brinu loše partije u Evrokupu koje klub sa Malog Kalemegdana u poslednje vreme beleži, i koji su donekle dovele u pitanje i plasman šampiona Srbije u narednu fazu takmičenja.

Ovo će biti 36. abaligaški večiti derbi, a u videu na početku teksta možete saznati sve interesantne pojedinosti dosadašnjih susreta večitih rivala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    22. novembar 2018 | 18:04

    Само да буде допинг контрола, не као у фудбалу. Ако све буде регуларно, шансе им нису много велике.

  • Doktor Satrap

    22. novembar 2018 | 18:04

    Dokle više sa ovom izmišljotinom!? Večiti derbi ne postoji od onog dana kad je NČ izjavio da eFeMPeu niko ne može da zabrani kako će da se zove!!! Ćao zdravo

  • vuk

    22. novembar 2018 | 18:48

    Jel ovo gradski derbi ili prigradsko-gradski 😂😂 ako se uzme u obzir odakle potiču gosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA