≫ 

Ko osvaja titulu kada dobije prvi derbi, ko je više puta pobedio? Sve o prvom sezonskom duelu Zvezde i Partizana! (VIDEO)

Dva najpopularnija kluba u Srbiji sastaju se u subotu od 17 sati u Pioniru

  • 4

Partizan će u okviru 9. kola ABA lige u prvom od najmanje dva abaligaška derbija ove sezone, u subotu 24. novembra (17,00 Arena sport) dočekati Crvenu zvezdu. Tajming za ovaj uvek važan meč nije idealan ni za jednu ekipu.

Posle dolaska Trinkijerija na čelo klupe, košarkaši Partizana zaigrali su bolje i nanizali nekoliko pobeda, ali su posle toga tri puta zaredom poraženi. Doduše, crno-beli prolaze kroz težak raspored i u sve tri utakmice imali su aktivan rezultat.

Sa druge strane, izabranici Milana Tomića imaju stopostotan učinak u ABA ligi i suvereno drže prvo mesto. Međutim, navijače crveno-belih brinu loše partije u Evrokupu koje klub sa Malog Kalemegdana u poslednje vreme beleži, i koji su donekle dovele u pitanje i plasman šampiona Srbije u narednu fazu takmičenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA