≫ 

Klipersi na vrhu Zapada, Teo "prikovan" za klupu, Bobiju pet minuta

Uzbudljiv meč rešen u produžetku

  • 0

Košarkaši Los Anđeles Klieprsa nastavili su sa odličnim partijama ove sezone, ekipa Doka Riversa pobedila je u derbiju Zapada dosadašnjeg lidera Memfis rezultatom 112:107 posle produžetka.

Klipersi su tako stigli do 12. pobede, što ih, uz šest poraza, čini trenutno najuspešnijim timom na Zapadu u konkurenciji ekipa od kojih se to pre očekivalo u prognozama pred start sezone: Golden Stejtom, Hjustonom, Portlandom, Oklahomom, Denverom...

Isti učinak imaju u samom vrhu i Portland, kao i Memfis.

Situacija na tabeli zapadne konferencije je zapravo takva da se poredak menja praktično iz meča u meč, velika neizvesnost vlada o čemu svedoči da poslednji i prvi tim u plej-of zoni dele samo tri pobede.

Tim iz Tenesija je u "Gradu Anđela" ispustio pobedu u poslednjim sekundama regularnog dela, kada je Mark Gasol faulirao Danila Galinarija pri šutu za tri poena, a Italijan pogodio sva tri bacanja i izborio produžetak.

Prethodno je niz važnih poena upisao Lu Vilijams, koji se po ko zna koji put istakao među najzaslužnijima za trijumf.

Kreatori pobede Klipersa: Danilo Galinari i Montrez Herel Foto: Tanjug/Ap

U dodatnih pet minuta, Klipersi su iskoristili momentum, na krilima sjajnog Montreza Herela slomili goste i obradovali navijače.

Herel je meč završio sa 22 poena, Galinari je dodao 20, a Vilijams 15 poena.

Srpski igrači Teodosić i Marjanović ponovo su bili marginalizovani.

Teodosić je čitav meč presedo na klupi, dok je Bobi za pet minuta zabeležio četiri poena.

>>> Samo bod razlike deli Totenhem i Čelsi, i jasno je da je ovo vrlo važan duel za obe ekipe u borbi za titulu. Kvota na Totenhem je 2,70, na iks 3,25, a na Čelsi 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Čelsi.

>>> Fulam je smenio Jokanovića, a novom menadžeru Ranijeriju je olakšavajuća okolnost što prvi meč igra kod kuće protiv Sautemptona, koji je veoma loš ove sezone. Kvota na keca je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fulam - Sautempton.

>>> Roma je u dobrom raspoloženju otišla na pauzu, a Udineze u poslednjih sedam mečeva ima šest poraza. Jasan signal da je dvojka blizu, a kvota je vrlo dobra - 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Udineze - Roma.

>>> S obzirom na to da danas igraju Atletiko i Barsa, Real bi pobedom u Eibaru mogao da se približi vodećim ekipama. Kvota na dvojku je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Eibar - Real Madrid.

>>> Prvo mesto na talonu - Atletiko čeka Barselonu, koja je u poslednjem kolu poražena kod kuće od Betisa (3:4). Kec nosi kvotu 2,95, a dvojka 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Barselona.

>>> Dortmund je u strašnoj formi, dao je tri gola Bajernu, a kvota da će slaviti u Majncu, uz ukupno bar tri gola (2&3+) je 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Majnc - Dortmund.

>>> Nišije najavljuju borbu za titulu, a koliko je to realno, videćemo večeras (19.00), kada im u goste stiže Zvezda. Kec je čak 5,60, dvojka 1,55, a iks 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnički Niš - Crvena zvezda.

>>> Ovaj meč za mnogo ljudi je više od fudbala, čak i više od života! Posle 2:2 u prvoj utakmici River i Boka igraju revanš finala Kopa Libertadores na Monumentalu. Staće život u Argentini na ta dva sata - kvota na River je 2,30, na River 3,60, a na novi remi 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za River - Boka.

>>> Ni Partizan ni Zvezda ne dočekuju večiti derbi u sjajnoj formi. Ipak, Zvezda je dosad neporažena u ABA ligi i favorit je s kvotom 1,55, dok je kvota na domaće crno-bele 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Crvena zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA