≫ 

Čudan meč za Nikolu Jokića: Samo 7 puta je šutirao ka košu, ali je asistencijama zaludeo domaću publiku (VIDEO)

Srbinu četiri poena falilo za tripl-dabl

  • 2

Čudan meč odigrao je Nikola Jokić za svoj Denver, ali i te kako produktivan s obzirom na to da su nagetsi savladali Orlando rezultatom 112:87!

Čudan u smislu da je zakazao sa brojem poena (ubacio samo šest), a s druge strane zabeležio je 11 asistencija i 10 skokova. Prosto je neverovatno da mu je novi tripl-dabl izmakao zbog nedostatka poena, mada mu to nije prvi put.

Od početka sezone ukupno tri puta je propustio da upiše tripl-dabl zbog činjenice da je dao manje od deset poena.

Međutim, njegove dodavanja su bila produktivna i na kraju su izrasla i zvanične asistencije. Prema navodima američkih medija, publika je bila oduševljenja ''šmekerskim'' dodavanjima Srbina ka saigračima.

Još na poluvremenu mu je malo falilo da ostvari dabl-dabl učinak, dok je tokom meča šutirao samo sedam puta. Pritom je promašio sva tri šuta za tri poena.

- Nikola ima taj bljesak, zato ga ponekad puštamo. Večeras je imao samo šest poena, ali i 11 asistencija i 10 skokova. I to je dobar način da pomogneš ekipi - rekao je trener Denvera posle meča.

Trej Lajls je sa 22 poena bio najefikasniji u pobedničkom timu, Marej je ubacio 16, Plamli 15 poena i 11 skokova, dok je Milsap meč završio sa 14 poena.

Terens Ros je, s druge strane, sa 18 poena bio najefikasniji u redovima Orlanda. Zanimljivo, nije promašio svojih prvih sedam šuteva i onda je samo stao.

Nikola Vučević je imao 16 poena i osam skokova, dok je Aron Gordon sa 14 jedini još bio dvocifren.

Rezultati:

Detroit - Hjuston 116:111

Atalanta - Boston 96:114

Njujork - Nju Orleans 114:109

Filadelfija - Klivlend 112:121

Toronto - Vašington 125:107

Čikago - Majami 96:103

Indijana - San Antonio 100:111

Oklahoma - Šarlot 109:104

Milvoki - Finiks 114:116

Denver - Orlando 112:87

Golden Stejt - Portland 125:97

LA Lejkersi - Juta 90:83

>>> Samo bod razlike deli Totenhem i Čelsi, i jasno je da je ovo vrlo važan duel za obe ekipe u borbi za titulu. Kvota na Totenhem je 2,70, na iks 3,25, a na Čelsi 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Čelsi.

>>> Fulam je smenio Jokanovića, a novom menadžeru Ranijeriju je olakšavajuća okolnost što prvi meč igra kod kuće protiv Sautemptona, koji je veoma loš ove sezone. Kvota na keca je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fulam - Sautempton.

>>> Roma je u dobrom raspoloženju otišla na pauzu, a Udineze u poslednjih sedam mečeva ima šest poraza. Jasan signal da je dvojka blizu, a kvota je vrlo dobra - 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Udineze - Roma.

>>> S obzirom na to da danas igraju Atletiko i Barsa, Real bi pobedom u Eibaru mogao da se približi vodećim ekipama. Kvota na dvojku je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Eibar - Real Madrid.

>>> Prvo mesto na talonu - Atletiko čeka Barselonu, koja je u poslednjem kolu poražena kod kuće od Betisa (3:4). Kec nosi kvotu 2,95, a dvojka 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Barselona.

>>> Dortmund je u strašnoj formi, dao je tri gola Bajernu, a kvota da će slaviti u Majncu, uz ukupno bar tri gola (2&3+) je 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Majnc - Dortmund.

>>> Nišije najavljuju borbu za titulu, a koliko je to realno, videćemo večeras (19.00), kada im u goste stiže Zvezda. Kec je čak 5,60, dvojka 1,55, a iks 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnički Niš - Crvena zvezda.

>>> Ovaj meč za mnogo ljudi je više od fudbala, čak i više od života! Posle 2:2 u prvoj utakmici River i Boka igraju revanš finala Kopa Libertadores na Monumentalu. Staće život u Argentini na ta dva sata - kvota na River je 2,30, na River 3,60, a na novi remi 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za River - Boka.

>>> Ni Partizan ni Zvezda ne dočekuju večiti derbi u sjajnoj formi. Ipak, Zvezda je dosad neporažena u ABA ligi i favorit je s kvotom 1,55, dok je kvota na domaće crno-bele 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Crvena zvezda.

Kako Jokić zasmejava novinare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ekonomista

    24. novembar 2018 | 08:45

    Dosta pisanja o Jokicu...on ne zeli da igra za reprezentaciju Srbije.Njegovi licni uspesi ne treba da nas interesuju.

  • Nbgggg

    24. novembar 2018 | 09:05

    Srbin, Srbin pa sto se malo ne bori za tu Srbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA