≫ 

Pešić bio spreman da se obračuna sa bezobraznim Kampacom! Kari izlivom besa napalio Barsu i razbio Real! (VIDEO)

Nije bilo svejedno Pešiću...

  • 2

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco napravio je incidentnu situaciju u košarkaškom El Klasiku između Reala i Barselone.

Pred sam kraj prvog poluvremena u Barseloni, Kampaco, koji je poznat kao igrač koji često ne bira sredstva u igri, prljavim potezom je zaustavio igrača Barselone, što je razbesnelo Pešića.

Temperamentni stručnjak bio je na ivici spremnosti da se obračuna sa Kampacom, uleteo je na teren i igrači su bili ti koji su morali da ga smire, a mala sreća za našeg stručnjaka je što se sve desilo na samom kraju poluvremena.

Sudije su mu progledale kroz prste i nije bilo sankcija, pa se samo uz razdvajanje Pešića od igrača. Sve je prošlo bez problema, ali signurno da Kampacu nije bilo prijatno... Svakako, bio je ovo dobar motivacioni momenat za ekipu Barselone.

Zapravo, najbolji mogući, jer je Barselona silovito ušla u drugo poluvreme i rasturila Madriđane sa 86:69!

Meč je bio napet do finiša 3. deonice kada je bilo +4 za Barsu, a onda je krenula kanonada do maksimalnih +17 za konačan rezultat.

Bilo je i u finišu tenzije, a kako je Pešiću uspelo da motiviše ekipu, svedoči i momenat sa kraja meča, kada je čak i flegmatični Ante Tomić ušao u klinč sa Fakundom Kampacom, najvećim tragičarem ovog meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA