≫ 

Bogdan najbolji u porazu Sakramenta, Bjelica perfektan u šutu: Teo se vratio na parket uz mizernu minutažu (VIDEO)

Kingsi su ubedljivo poraženi na svom terenu od Jute Džez, dok su Klipersi slavili protiv Portlanda na gostovanju

  • 0

Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica imali su zapažen učinak za Sakramento Kingse u duelu protiv Jute Džez, ali je njihov tim poražen sa ubedljivih 133:112.

Bogdan je na parketu proveo 33 minuta i za to vreme je upisao 20 poena, što mu je donelo epitet najefikasnijeg igrača u redovima tima iz prestonice Kalifornije. Imao je i po tri skoka i tri asistencije, kao i jednu ukradenu loptu. Šut iz igre bio mu je 6 od 14 (2 od 5 za tri poena), dok je sa linije penala bio nepogrešiv (6 od 6).

Iako je bio u startnoj postavi, Nemanja Bjelica je na parketu bio ukupno 17 minuta, ali je i za to vreme uspeo da bude dvocifren. Postigao je 12 poena i imao je 5 skokova, uz savršen šut (4 od 4 iz igre, od čega je jedan bio za tri, i 3 od 3 sa linije penala).

Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica na klupi Sakramenta; Foto: AP/Tanjug

Obojica su imala neke sjajne poteze, ili su pogađali trojke koje su dizale publiku na noge. Ali, Juta je imala mnogo raspoloženijih igrača, pošto se u Sakramentu istakao jip Marvin Begli III sa 18 poena.

U redovima Džeza najbolji je bio Riki Rubio sa 27 poena, 7 skokova i 5 asistencija. Rudi Gober je dominirao pod košem sa 18 poena i 15 skokova, a imao je i 5 asistencija. Džo Ingles je takođe dodao 18 poena, ali je još nekoliko igrača Jute bilo dvocifreno.

Juta je od sredine druge četvrtine preuzela vođstvo i do kraja je samo uvećavala razliku, da bi u poslednjoj četvrtini i definitivno prelomila meč u svoju korist.

Još jedan srpski košarkaš bio je na parketu u noći između nedelje i ponedeljka - Miloš Teodosić, koji je sa 6 poena dao doprinos pobedi Klipersa nad Portlandom od 104:100. Na parketu je proveo 6 minuta, tako da za to vreme i nije mogao više da prikaže, ali se istakao sa dva dobra pogotka za dva poena, kao i sa jednom asistencijom.

Boban Marjanović nije ulazio u igru.

Tobijas Heris je imao sjajno veče, pošto je postigao 34 poena i imao 11 skokova. Pratio ga je Danilo Galinari sa 17 poena, 8 skokova i 5 asistencija, a Italijan je postigao i jedan od ključnih poena u završnici meča. Montrezl Herel je imao dabl-dabl sa 14 poena i 10 skokova.

U Portlandu se istakao Demijan Lilard sa 30 poena. Pratili su ga Si Džej Mekolim sa 18 i Evan Tarner sa 17 poena. Jusuf Nurkić je imao slabo veče, postigao je 4 poena uz 8 skokova i 3 asistencije.

Rezultati:

LA Lejkers - Orlando 104:108

Detroit - Finiks 118:107

Atlanta - Šarlot 124:123

Bruklin - Filadelfija 125:127

Toronto - Majami 125:115

Memfis - Njujork 98:103

Sakramento - Juta 112:133

Portland - LA Klipers 100:104

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO: Bogdan Bogdanović o savetima koje je dobio od Jokića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA