Ako ste mislili da je ovo Zlatan Ibrahimović, grdno se varate! Ovaj čovek moli ljude da prestanu da ga mešaju sa švedskim fudbalerom (VIDEO)

Nihad Đedović više nego ikad sa aktuelnim stajlingom liči na švedskog fudbalskog asa, što mu donosi popularnost kakvoj se nije nadao

  • 4

Pisali smo već o tome koliko liče košarkaš Bajerna Nihad Đerdović i slavni fudbaler Zlatan Ibrahimović.

Čini se da je s godinama sličnost između dvojice vrhunskih sportista sve veća o čemu svedoči i novi imidž Bajernovog beka sa dugom kosom, pa je sada pljunuti Ibra!

Liče kao jaje jajetu, što je Đedoviću zanimljivo, ali samo do trenutka kada krenu da ga saleću navijači milseći da je on Ibrahimović.

Đedović je svoju muku poedlio sa pratiocima evroliginog kanala za koji je pričao o anegdotama koje mu se dešavaju zbog neverovatne sličnosti sa momkom čiji koreni, kao i njegovi, vuku sa prostora BiH.

- On ima balkanske, ili eks jugoslovenske gene - kaže za Ibru Đedović, pa objašnjava da je, zbog puštene kose, postao prepoznatljiv široj javnosti - kao Ibrahimović.

- Od kad sam pustio kosu, ljudi me taguju svaki dan na tviteru i instagramu. Ove godine sam bio u Parizu na tri dana. Ne mogu da kažem svaka osoba, ali svaka druga me je zaustavila da se slika sa mnom. Neverovatno.

Poznato je da je Zlatan Ibrahimović objavio autobigrafiju pod nazivom "I am Zlatan", što je Đedovića, u šali, navelo da porazmisli da i on napiše o sebi knjigu sličnog naziva, adekvatna njegovoj situaciji: "I am not Zlatan".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    27. novembar 2018 | 20:10

    Ovo ili je njegov otac ili Ibrin neko je od nji dvojice negde i na nekom tajnovitom mestu nesto zabrljao😉

  • E

    27. novembar 2018 | 20:18

    Osisaj se na kratko, na pimer dvojka trojka i onda ce te prepoznati

  • чччч

    27. novembar 2018 | 23:33

    Не личи

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA