≫ 

Bogdan ''umirao od smeha'' na pitanje komentatora vezano za njega i Hrvata Bogdanovića (VIDEO)

Ameri ''priznali'' koliko im je teško da prenose meč kada su njih dvojica na parketu

  • 1

Sa 20 poena i šest asistencija, srpski košarkaš Bogdan Bogdanović je bio najzaslužniji za trijumf Sakramenta nad Indijanom rezultatom 111:110!

Otuda i nije bilo iznenađenje što su komentatori utakmice hteli da čuju izjavu baš od njega, a Srbin je i te kako bio raspoložen.

Toliko da su se i komentatori smejali tokom razgovora s njim.

- Nadam se da ste uživali tokom meča i da ste se zabavili - rekao je Bogdanović.

Bogdanović u prodoru na meču sa Indijanom Foto: AP/Tanjug

Amerikance je interesovalo i to kako Bogdanović igra ''pik en rol'', pogotovo što je jednom takvom akcijom u finišu meča asistoirao za izjednačenje od 107:107.

- Bio sam blagosloven tako što sam u ranijim klubovima imao sjajne trenere koji su me naučili da igram pik en rol - rekao je košarkaš Kingsa koji je ''umirao od smeha'' kada su ga komentatori pitali da li zna koliko je njima teško da prenose meč kada imaju Bogdana i Bojana Bogdanovića na terenu:

- Ne znam , čoveče. za vas je verovatno teško.

Totenhem jeste u nešto boljoj formi od Arsenala, ali dvojka je u derbiju Severnog Londona baš „retka zverka“. Ovog puta, kvota na keca i dvojku je identična - 2,65, dok iks „plaća“ 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Totenhem.

U ovom trenutku Liverpul je mnogo kvalitetniji od gradskog rivala, i Everton realno nema šta da traži na Enfildu. Kec uz bar tri gola ukupno (1&3+) nosi kvotu 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Everton.

Inter stoji bolje od Rome na tabeli, Inter je u boljoj formi, a dvojka u Rimu nosi kvotu 2,60! Ukoliko verujete ipak u domaće, kec je 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Roma - Inter.

Biće mnogo gusto ove sezone u Primeri, bukvalno je svaki bod važan, a Ateltiko danas ide u goste vrlo dobrom Eibaru, i kvota na dvojku je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đirona - Atletiko Madrid.

Ajntraht je hit u Nemačkoj i Ligi Evrope, Luka Jović među najboljim strelcima Evrope, a kako će se danas provesti Volfzburg? Kvota da će Ajntraht slaviti sa dva ili više golova razlike (Hendikep pobeda) je 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajntraht - Volfzburg.

Iza Zvezde je gostovanje Napoliju, a ispred Voždovac na Marakani. Kvota da će tim Vladana Milojevića slaviti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Voždovac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA