≫ 

Đorđević: Košarka je najbolja kad se igra jednostavno! Čekamo sledeći meč za plasman na Mundobasket! (VIDEO)

Selektor Srbije zadovoljan pobedom, ali je uočio i nekoliko grešaka kod igrača

  • 0

Aleksandar Đorđević, selektor Srbije, bio je zadovoljan pobedom nad Grčkom 84:61, ali i zalaganjem igrača na ovom meču. Ono što je zamerio su izgubljene lopte i pomalo loš izbor kod dodavanja.

- Veoma važna utakmica za nas. Niko nije mislio da će biti lako, ali Grčka nije došla sa najboljim sastavom i iskoristili smo to. Napadali smo na donjem postu,imali smo energiju, a nisam zadovoljan sa izgubljenim loptama.

- Mi smo veoma dobar tim, igramo jednostavnu igru sa dosta dodavanja.  Nisam zadovoljan što tražimo neka rešenja koja nisu primerena našoj igri.  Ipak, naš trud se isplatio, igrali smo sa dobrim pristupom, borbom. Čestitam i Grčkoj na plasmanu i nadam se da ćemo se mi isto plasirati u narednim mečevima.

Foto: fiba.basketball

- Rezultatska košarka možda nije lepa za oko, ali tako je ide se na rezultat i za to igramo. Idemo meč po meč, čeka nas Estonija, pa onda Izrael poslednji meč. Velika zahvalnost publici na podršci, nadam se da su otišli zadovoljni kućama -rekao je Đorđević i dodao:

- Oscilacije u igri su normalne kad nemamo treninge, za tri dana ne možete da postavite neke principe i nema vremena da se ekipa uigra. Zato individualni kvalitet presuđuje. Videli smo dve različite utakmice u Izraelu i ovde - poručio je Đorđević.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA