≫ 

Veličković i Pavlović došli pred kosovske carinike i pitali ih zašto ne mogu da prođu: Pogledajte šta su im odgovorili (VIDEO)

Nije se delegacija crno-belih tek tako mirila sa tim što im nije dozvoljen ulazak na Kosovo

  • 33

Košarkaši Partizana doživeli su neprijatnost na administrativnom prelazu Jarinje, gde im albanski carinici nisu dozvolili da uđu na Kosovo i Metohiju.

Crno-beli su čak poskidali i obeležja, ne želeći da ni na kakav način izazovu reakciju ili isprovociraju predstavnike kosovskih vlasti, ali ni to nije pomoglo. Crno-belima je zabranjen prolazak ka severnom delu Kosova i Metohije.

Albanci su imali pakleni plan, koji je otkrio predsednik kluba Ostoja Mijailović, kome je sumnjičavo da su im preporučivali prolazak alternativnim putevima "preko brda", gde bi ih verovatno čekala kosovska policija.

Kada su definitivno zaustavljeni prvi automobili kojima su igrači i rukovodstvo Partizana trebalo da pređu aministrativni prelaz, pred kosovske carinike izašli su kapiten Novica Veličković, predsednik Ostoja Mijailović i bivši košarkaš crno-belih Aleksandar Pavlović.

Pavlović i Veličković su upitali carinike zašto ih ne puštaju da prođu, a zatim je pred igrače i predsednika Partizana izašao jedan carinik, koji je rekao "Ministarstvo je tako naredilo".

VIDEO: Albanci hteli da pohapse košarkaše i rukovodstvo Partizana

VIDEO: Košarkašima Partizana zabranjen ulaz na Kosovo!

(D. Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 3OPAH

    4. decembar 2018 | 13:56

    Dan danas vidim šiptare po nasem konzulatu po celoj švajcarskoj dele im se srpski pašoš a da ne govorim oni su u konzulatu silni jedna familija nosi cak po deset petnaes pasoša i uvek su agresivni silu teraju a mi cutimo kakav smo narod

  • lEPA

    4. decembar 2018 | 13:35

    Šiptari su divljaci

  • slava

    4. decembar 2018 | 13:27

    Naš državni vrh je pokazao da je uvek spreman na iskren razgovor za rešavanje postojećih problema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA