≫ 

Tomić pred Brešu: Spremni smo, razmišljamo samo o pobedi!

Trener crveno-belih najavio dobru igru i pobedu svojih košarkaša protiv italijanske ekipe

  • 0
Milan Tomić Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Crvene zvezde mts pripremaju se za izuzetno važnu utakmicu Evrokupa, koja crveno-bele očekuje u sredu u okviru 9.kola ovog takmičenja.

Meč sa Brešom igra se u dvorani „Aleksandar Nikolić" od 19 časova, a crveno-beli u dobrom raspoloženju dočekuju ovaj meč, nakon nastavka dobre serije u ABA ligi i ubedljive pobede nad Zadrom u nedelju.

Sva pažnja tima usmerena je na Evrokup, gde Crvena zvezda sa skorom 4-4 odlučuje o svojoj sudbini, a pobeda nad italijanskom Brešom praktično „otvara" vrata drugoj fazi koja startuje 2.januara 2019.godine i tu sve ekipe praktično „kreću od nule".

Trener KK Crvena zvezda mts Milan Tomić priželjkuje još jedan dobar meč i pobedu.

- Ovom meču je prethodila dobro odigrana utakmica protiv Zadra. Meč sa Brešom je vrlo bitna utakmica za nas, igraćemo kod kuće, pred našim navijačima, trebalo bi da odigramo jednu dobru i kvalitetnu utakmicu i da pobedimo - započeo je svoje obračanje novinarima trener crveno-belih i potom se osvrnuo na prvi duel dva tima, koji je značio i prvi poraz za srpskog šampiona u Evrokupu:

- Kad bi razmišljali o prošlosti, nikada ništa ne bismo radili dobro u životu, tako da ne razmišljamo o toj prvoj utakmici. Pogledali smo delove te utakmice od tamo, sigurno je Breša jača za ovaj meč, doveli su još jednog igrača. Jaki su na bekovskim pozicijama. Mi smo krenuli da radimo na treninzima i da se pripremamo za sredu. Ne razmišljamo o ishodu ostaluh mečeva, kao ni o onome što nam sledi dalje, samo o sledećoj utakmici razmišljamo.

VIDEO: Milan Tomić nije želeo da otkrije koji je glavni cilj Zvezde u Evrokupu

Crveno-beli su se vratili nakon dvonedeljne pauze ubedljivom pobedom u ABA ligi.

- Ja ne volim te pauze, po meni je bolje da ekipa ima jedan ritam i da se stalno trenira i igraju utakmice. Sa druge strane je dobro, neke igrače smo odmorili, neki su bili sa reprezentacijom i protiv Zadra smo pokazali da je sve to izgledalo pozitivno. Što se tiče igre protiv Breše, treba da nametnemo jednu agresivnu igru u oba pravca, i odbrani i napadu.

- Da nađemo što više lakih poena u tranziciji u kontranapadu, jer  kad igraš na domaćem terenu, to je način da dobiješ utakmicu. Svi su zdravi osim Kešelja koji ima mali problem sa zadnjom ložom.

Da podsetimo, kapije dvorane "Aleksandar Nikolić” biće otvorene u sredu 16.30 časova, a utakmica počinje u 19 sati. 

VIDEO: Kratko i jasno: Evo kako je Milan Tomić savetovao svoje igrače

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA