≫ 

Kokoškov prekinuo niz od 10 poraza, i to protiv Dončića: Pogledajte kako je ukrotio Luku (VIDEO)

Luka je hit NBA, ali Kokoškov zna kako treba sa njim

  • 0

Košarkaši Finiksa pobedili su Dalas sa 99:89, čime je prekinut katastrofalan niz od čak 10 poraza.

Nije lako Igoru Kokoškovu da "ubere"  koju pobedu sa timom kojim raspolaže, ali je uspeo da slomi Dalas, koji se odlično pozicionirao na sedmom mestu Zapada.

Maveriksima je prekinuta serija od tri poraza, najviše zahvaljujući Vorenu (30 poena), zatim Krafordu (17) i Džeksonu (14), dok je Barns ubacio 15 poena.

Luka Dončić je sveden na 13 poena, šest asistencija i pet skokova za 31 minut, dok Finiksov letošnji pik Ejton nije uspeo da se proslavi u direktnom duelu upravo sa Lukom, imao je sedam poena i pet skokova za 26 minuta na parketu, uz katastrofalan šut 3-13.

- Velika utakmica za nas, svaka je velika za nas, mislim da su momci baš uzbuđeni. Nismo dugo bili na nacionalnoj televiziji, sada su nas gledali, mislim da su nam čak popravili frizure, svi su izgledali divno - našalio se posle meča Kokoškov.

Sa druge strane, Miloš Teodosić nije imao previše razloga za zadovoljstva u protekloj noći.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO: Evo kako izgleda kada Kokoškov i Dončić sarađuju

 Bogdanović i Bjelica igraju u sjajnoj formi, a večeras njihov Sakramento dočekuje šampiona Golden Stejt. Kvota da će Kraljevi zabeležiti trijumf je čak 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za NBA ligu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA