Milan Tomić ne računa na Kešelja za Megu

Trener crveno-belih očekuje težak meč u Sremskoj Mitrovici

  • 4
Milan Tomić Foto: Marko Jovanović

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić kaže da je neophodno da njegov tim pruži najbolju partiju kako bi prebrodio gostovanje Mega Bemaksu i zadržao maksimalan učinak u ABA ligi posle 11. kola.

- Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je sve me;eve sa kandidatima za visok plasman u ABA ligi do sada odigrala odlično. Pobedili su Cedevitu u Zagrebu, izgbili dobijenu utakmicu protiv Buducnosti u Podgorici i protiv Partizana odigrali dobro. Mladi su, izuzetno perspektivni, agresivni, rastrčani, imaju veiki broj skokova, ukradenih lopti, asistencija. Jasno je da nas očekuje težak posao - rekao je Tomić za klupski sajt.

Kako je naglasio Tomić, Zvezda će morati da odigra na maksimalnom nivou da bi pobedila talentovani tim Mege.

- Moramo da bude maksimalno koncentrisani kako bismo nastavili niz u ABA ligi - poručio je Tomić, uz napomenu da neće moći da računa na Marka Kešenja jer je bolestan.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić podsetio je da utakmice sa Megom u Sremskoj Mitrovici uvek donose neizvesnost.

- Očekuje nas utakmica sa mladom i ambicioznom ekipom, koja igra agresivno, o čemu govori i podatak da imaju u proseku skoro 40 skokova po mecu i osam ukradenih lopti, ali i dobro i nesebično u napadu, sa 20 asistencija po utakmici. Želimo da nastavimo u dobrom ritmu i da na pravi način u završnici kalendarske godine odigramo utakmice - zaključio je Lazić.

Utakmica 11. kola ABA lige Mega - Crvena zvezda igra se u subotu od 19 sati u Sremskoj Mitrovici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA