Ponovo zakazao sat u Evroligi, PAO pisao žalbu posle poraza!

Nešto slično se već jednom desilo ove sezone, kada je Žalgirisu"ukradeno" pet sekundi

  • 1
Dimitris Janakopulos Printskrin: Youtube/Gazzetta.gr

Panatinaikos je doživeo novi poraz u Evroligi, Armani je u Atini nadigrao "Zelene", koji "slamku spasa" traže u činjenici da je sat za napad u finišu utakmice "progutao" 13 sekundi.

Zbog toga je grčki gigant odmah posle utakmice uputio žalbu Evroligi.

Iz tabora Atinjana primetili su da je sat za merenje napada "prebacio" sa 2:01 minuta na 1:48, iako se ništa na terenu u tom periodu nije dešavalo.

Rezultat je u tom trenutku bio 84:74 za goste, koji su na kraju dobili meč 86:83, a u Panatinaikosu smatraju da je "izgubljeno" vreme moglo da bude presudno u njihovim naporima da preokrenu meč u svoju korist.

Oglasili su se i iz tabora italijanskog tima i poručili da je njihova pobeda "čista kao suza".

- Iskreno, mislim da je Panatinaikos vrhunski klub. Mislim da ne bi trebalo da se žale zbog nečeg takvog kad smo vodili 40 minuta na njihovom terenu. Mislim da su i oni svesni da smo mi večeras bili apsolutno bolji tim - rekao je trener Armanija Simone Pjaniđani.

Sličan problem sa satom desio se već jednom ove sezone u Moskvi, gde je Žalgirisu "ukradeno" pet sekundi za napad u trenutku kada su išli ka pobedi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buni se ko Grk

    22. decembar 2018 | 12:20

    Alo Indijanci,za sekretatijat na utakmici odgovoran je DOMACIN!! Pa mozetesamo sebi da se zalite!! Nisu vam Italijani bili merioci vremena!! Grci,naucite bar osnove u kosarci!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA