≫ 

Trener Cedevite ne zamera Grobarima: Poneki upaljač u glavu ili ako te pljunu, sve je to sport... (VIDEO)

Rimac je toliko puta osetio "vrelinu" kultne beogradske hale, da mu nesportsko ponašanje navijača PArtizana u subotu uveče nije teško palo

  • 8

Košarkaši Cedevite "preživeli" su Partizanove trenutke inspiracije u "Pioniru", izašli kao pobednici kroz "vrelinu" hale gde je sve vrcalo od navijačkog naelektrisanja.  

Utakmica u "Pioniru" je čak prekinuta pred kraj zbog nesportskog ponašanja dela navijača crno-belih, a hrvatski tim je u preostalih 20 sekundi, uz dva bacanja Kuka, priveo buran meč kraju u svoju korist.

- Za nas jako bitna pobede, Partizan je bio u naletu. Sigurno su se potrošili mentalno posle Turk Telekoma i uhvatili smo ih na krivoj nozi - rekao je trener gostiju Slaven Rimac, koji je preko glave preturio mnogo mečeva u kultnoj beogradskoj hali, pa ga nemile scene i nisu naročito pogodile.

Podsetimo, navijači Partizana su posle trojke Murića zasuli tvrdim predmetima klupu Cedevite zbog čega je meč bio u prekidu 20 minuta.

- Lakše je igrati kad je puna dvorana. Bivši sam igrač i jedna od stvari zbog koje se igra je da dođeš u punu dvoranu, pa i ako dobiješ upaljač u glavu ili te pljunu, sve je to deo ovog prostora. Rekao sam igračima da je to normalno i da im to probudi volju da odigraju bolje - rekao je Rimac.

VIDEO: Pogledajte i kako je došlo do prekida utakmice u hali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan

    22. decembar 2018 | 22:45

    gospodin objasnio, jedino se zbog psovki sa tribina bune igraci fudbalskog kluba Partizan.

  • Slaviša

    22. decembar 2018 | 23:52

    Avangarda je to! Vazda su znali sportski da podnesu poraz, rasli uz i iz časova ljubavi.

  • Mile

    22. decembar 2018 | 23:32

    A i zsto bi? Pa ljudi smo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA