≫ 

Jokić urlao i mahao pesnicom ka sudiji, ovaj ga momentalno isključio! Debakl Nagetsa u senci nervoze srpskog centra (VIDEO)

Nikola burno reagovao posle faula, u prvom poluvremenu arbitri nisu videli dva prekršaja koja su bila nad njim

  • 13

Nikola Jokić i Denver Nagetsi loše su se proveli u Los Anđelesu gde su pretrpeli težak poraz protiv Klipersa - 132:111.

Tek je ovo gostovanje preselo srpskom centau koji nije ni završio utakmicu, jer je isključen u trećoj deonici zbog nervozne reakcije posle faula koji mu je suđen u odbrani (nad Marćinom Gortatom).

Nikola se odmah preteći obrušio na arbitra uzdignutih pesnica, a ne toleriše se takav ispad nigde, naročito ne u NBA, pa je gotovo istog trenutka zaradio isključujuću grešku i poslat u svlačionicu.

Do tada je bio najefikasniji kod gostiju sa 19 poena, što je i ostao i po završetku meča.

Pogledajte trenutak kada je Nikola naprosto eksplodirao od besa.

Bio je to vrhunac Jokićevog "rata" sa arbitrima u Los Anđelesu.

U prvom poluvremenu dva puta je takođe žučno protestovao zbog prekrašaja koji nisu svirani nad njim, a nervoza je eskalirala u nastavku meča.

Čini se da je prekršaj nad Gortatom i postojao (obe ruke na Poljaku, guranje), ali takođe su i dva nad našim igračem u prvom poluvremenu, zbog čega je Nikola još tada potpuno izgubio samokontrolu.

I do tog momenta je oslabljeni Denver rezultatski kaskao, a nakon izlaska Jokića bilo je samo pitanje sa kolikom će razlikom biti poražen.

Kod Klipersa izdvojio se već standardni trio: Galinari i Heris su ubacili po 21 poen, Herel je dodao 20...

Prilika je ovo bila i za Bobija Marjanovića, koji je proveo na terenu 7 minuta, zabeležio šest poena, dok je Teodosić jedini bio bez minuta, što je još jedna sigurna naznaka da je spakovao kofere i čeka povratak u Evropu.

Poslednji Jokićev intervju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • room 1408

    23. decembar 2018 | 07:55

    Napišite slobodno kakvu nepravdu trpi od sudija.Ko god je gledao sinoć utakmicu video je onu sramotu.Pa Harden bi na njegovom mestu u prvom poluvremenu imao 50 poena.Sramota!

  • Boban

    23. decembar 2018 | 06:50

    Pa oni to i čekaju od Nikole. Ispade, da bi ga lakše sklonili sa liste mogućih najboljih igrača u NBA. Ionako su bile rasprave da li on zaslužuje da bude na listi. Tipično Ameri, providno bezobrazni i licemerni, ali šta im možeš?

  • Tara

    23. decembar 2018 | 10:13

    Teo je najpametniji, vraca se covek u civilizaciju, nece da ga jasu kauboji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA