Murić se još jednom oglasio, nakon što su ga Grobari vređali: Zbog ovih koji me psuju...

Slovenac je ostavio poruku na Instagramu

  • 3

Nakon što je o tome govorio posle meča između Partizana i Cedevite, košarkaš Edo Murić se još jednom dotakao vređanja kojim je počašćen od strane Grobara.

Slovenac je na svom Instagram profičlu još jednom pokušao da se ''opravda'' posle one trojke koja je zapečatila sudbinu crno-belih.

Upravo je posle te proslave bivši košarkaš Partizana doživeo uvrede.

- Proslavio sam trojku jer je bitna za moju ekipu, Cedevitu i nikako zbog toga što je bila protiv Partizana! Partizanu sam uvek želeo sve najbolje i uvek sam navijao za njih i to se sigurno neće promeniti zbog ovih koji me psuju - poručio je Murić putem Instagrama.

Printskrin: Instagram.com/muricedo8

Podsetimo se i šta je Murić rekao odmah posle meča u Beogradu.

- Moram da kažem da je bio čudan osećaj, dugo nisam osećao tako nešto kao pred večerašnju utakmicu. Meni je drago što sam se vratio u Pionir, što sam video sve navijače. To što se desilo na kraju, meni je jako žao da su ljudi za koje sam dao svaki atom snage, za koje sam dao dvesta posto sebe na svakoj utakmici, da su me vređali ali posao je takav jebi ga.

Inače, Murić je na tom meču postigao 13 poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    25. decembar 2018 | 12:45

    Šta trebao je Murić da uradi,da ih "pusti", da sve promašuje da bi grobari bili zadovoljni?Nije to Željko Obradović.Nema više poklanjanja, izborite se na terenu.

  • Marko

    25. decembar 2018 | 12:09

    E moj Edo, pa oni se izmedju sebe mrze a tebe ce da vole 😒

  • 777

    25. decembar 2018 | 12:32

    Nije bio problem u proslavljanju poena, nego zbog takozvanog ' navlačenja ' posle koša. To nije primereno bilo kom sportisti, a najmanje nekom ko je igrao u tom klubu i koji je dočekan aplauzom. To je sporan detalj koji je iziritirao navijače.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA