≫ 

Ništa ne dolazi sa srećom: Šta je to Bogdanović rekao posle trojke uz zvuk sirene?

Srpski košarkaš poručio Amerima da četo praktikuje takav šut

  • 3
Bogdanovićev šut za pobedu Foto: AP/Tanjug

Čvrsto, sa obe noge na zemlji, stajao je Bogdan Bogdanović posle pobede njegovog Sakramenta nad Los Anđeles Lejkersima (117:116), iako je on lično doneo trijumf Kingsima trojkom uz zvuk sirene.

Meč je završio sa 23 poena, a trojku je pogodio preko čendlera i izazvao je delirijum u dvorani. Nedugo zatim je rekao:

- Verujem da ništa ne dolazi sa srećom. Sve dolazi sa posvećenošću. Ja praktikujem taj šut. Imao sam ih tokom igranja u Evropi, a ovo je samo jedan od onih koji će ući u istoriju. Mnogo sam zahvalan saigračima i stručnom štabu. Zahvalan sam im jer su imali poverenja u mene, iako sam prethodna dva napada prokockao. I pored toga su nacrtali akciju za mene, a ja sam na neki način znao da ću pogoditi. Ma, čim je lopta izašla iz ruku, počeo sam da trčim. Znao sam da ulazi - rekao je Srbin odmah posle meča.

I, stvarno! Za Amere je možda iznenađenje što je Bogdanović pogodio ovakav šut. Mi smo navikli da on preuzima odgovornost i da pogađa kada je to najpotrebnije.

Radio je to u Žitku, gde je i počeo karijeru, radio je to u Partizanu i Fenerbahčeu, kao i u dresu reprezentacije Srbije.

>>> Panatinaikos čeka teška borba za plasman u plej-of Evrolige, a šansu da mu se približi ima večeras kada mu u goste dolazi CSKA. Kvota na keca je 2,55, a na dvojku 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Panatinaikos - CSKA.

U nastavku još jednom se podsetite šuta koji je ''glavna tema' u SAD:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA