Nemojte previše da popijete: Trinkijeri objasnio zašto je Renfro došao u Partizan, pa nasmejao sve na konferenciji (VIDEO)

Italijanski stručnjak govorio posle trijumfa nad Olimpijom

  • 7

Veoma važnu pobedu ostvarili su košarkaši Partizana u subotu veče u Ljubljani! Olimpija je ''pala'' za sedmu recku u ABA ligi (7-6), a rezultat je na kraju bio 72:66 u korist srpskog vicešampiona.

Trener crno-belih Andrea Trinkijeri je na taj način postao prvi trener Partizana koji je trijumfovao u Stožicama još od 2013. godine.

- Važna pobeda, koliko, pet, šest godina Partizan ovde gubio? Igrali smo na momente solidno u odbrani, na momente isto tako u napadu. Nismo bili dovoljno iskusni da vežemo dobru napad i odbranu, ali na kraju smo zaslužili pobedu jer smo bolje igrali u ključnim momentima - rekao je Italijan.

Osvrnuo se Trinkijeri i na partiju najnovijeg pojačanja Aleksa Renfrao koji je, na kraju, imao dvocifren učinak.

- Zadovoljan sam, igrao je, treba nam veteran, videli ste da zna šta radi. Nije sjajno igrao, ali došao je pre dva dana i vodio je ekipu. Imao je plus-minus 15 i šta ćeš više od novog plejmejkera - rekao je Trinkijeri koji je negirao da je Amerikanac stigao jer nije zadovoljan partijama Alekseja Nikolića:

- Koliko je minuta igrao Ali? Dvadeset. Da nisam zadovoljan igrao bi tri minuta. Ja sam samo adaptirao sastav, Pejdža sam stavio malo od lopte jer je dobar šuter i sad igramo tako. Zadovoljan sam, Aleksej je igrao preko dvadeset važnih minuta, grešio je kao svi drugi, ali je za mene i to se ne dira.

Za kraj, trener Partizana je svima poželeo sretnu Novu godinu uz komentar: Nemoje previše da popijete!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crna Gora voli Partizan

    30. decembar 2018 | 14:17

    Na kraju cemo osvojit ABA ligu. Jer nije kome je receno no kome je sudjeno, kaze nas narod.

  • Krsta

    30. decembar 2018 | 08:18

    Jako si smešan

  • Djole12345678

    30. decembar 2018 | 10:38

    Komotno osvajate peto mesto....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA