Micić će biti bolji od Tea, on je NBA atleta za razliku od Miloša: Miško Ražnatović ponovio izjavu koju su davno mnogi osuđivali! (VIDEO)

Davno je Ražnatović najavio uspon Vase Micića, koji trenutno dominira u Efesu

  • 12

Košarkaški agent Miodrag Miško Ražnatović dao je intervju za popularnu Instagram i Fejsbuk stranicu Dnevna doza Miška Ražnatovića, koja na šaljiv način prati dešavanja u svetu igre pod obručima.

On je u novogodišnjem intervjuu za ovu stranu, napravio mali osvrt na svoju davnašnju izjavu da će Vasilije Micić biti naslednik Miloša Teodosića.

Iako su mnogi to osporavali, Micić je trenutno jedan od vodećih igrača Evrolige, pa je palo podsećanje na ove reči.

Vasa je strahovito napredovao u Žalgirisu, pred prelazak u Tursku Foto: MN Press

- Vasa je prva beba Meginog inkubatora, on je 2010. došao u Megu i od mene sigurno niko ne zna bolje njegove mogućnosti. Kada sam rekao da će biti naslednik Teodosića, to je bio odgovor na pitanje ko će biti naslednik Teodosića. Generalno mislim da će biti znatno bolji od njega, iz prostog razloga što su njegove fizičke mogućnosti i atleticizam na nivou NBA igrača, što je kod Teodosića bio problem. Micić igra jednu od najboljih odbrana u Evropi, kod Teodosića nije slučaj, takođe, Vasa je plejmejker i ima samo 24 godine - rekao je Ražnatović, uz osvrt na procene kako će teći karijerni put Goge Bitadzea.

Teo i NBA nisu baš bili dobitna kombinacija Foto: AP/Tanjug

- Generalno, vrlo često se ljudi podsmevaju mojim procenama, smatrajući da su te procene plod marketinga i želje da hajpujem igrače. Goga Bitadze, kada je došao, ja sam rekao da je stigao novi Jokić, iako on ima 15 i po godina.Naravno, mnogi su se smejali, omalovažavali taj tvit, sada svi znaju da ni najmanje nisam bio nerealan kada sam rekao tako nešto.

Šta je još Ražnatović rekao o odlasku Bitadzea u Budućnost i ostalim dešavanjima u Megi, potencijalnom odlasku Milojevića u NBA, možete pogledati u snimku:

 
 
 
View this post on Instagram
Novogodišnji intervju, ekskluzivno za Dnevnu dozu, part 1A post shared by Misko4R (@dnevna_doza_miska_raznatovica) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blok 45

    30. decembar 2018 | 15:19

    Ja tome čoveku skidam kapu posle revijalne utakmice u Areni. Doveo je svoje najbolje igrače, poslao autobuse po celoj Srbiji da dovezu decu, besplatan ulaz za sve gledaoce. Ko je to od menadžera još uradio, a ima ih mnogo?

  • Vuk1

    30. decembar 2018 | 15:20

    Ovaj grobar srpske kosarke zajedno sa jos nekima nesto prognozira. Strahota!

  • Косингас

    30. decembar 2018 | 17:48

    Дотични би требало да положи рачуне, јер је свог најбољег кошаркаша Битадзеа послао у Будућност, чиме је директно радио против интереса српске кошарке.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA