≫ 

Nedović se setio egala sa Amerima i najavio Mundobasket: Samo da se mi zdravi okupimo u julu...

Može li se istorija malo promeniti?

  • 0

Naš košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović dao je intervju za "Eurohups", u kom je govorio o predstojećem Mundobasketu 2019.

Mučile su Nemanju povrede, ali je sada u najboljim godinama i posle FIBA prozora mogao bi da bude jedan od nosilaca igre na Svetskom šampionatu u Kini.

- Teško je gledati kako ti se saigrači muče i ne igrati. Ali znate, ja već imam 27 godina, i svake godine sam sve zreliji, a to su stvari na koje ne možete da utičete. Sada sam konačno zdrav i srećan sam što sam se vratio - rekao je Nedović, kog je selektor Sale Đorđević oslovio kao lidera.

- To je čast. Svi znamo šta srpska košarka predstavlja u Evropi, s obzirom na rezultate prethodnih godina. To što je selektor rekao mi je velika motivacija. Uvek kažem da još nisam dovoljno dao reprezentaciji. Mislim da je smena generacija stvar moranja.

Palo je podsećanje na meč sa Amerikancima u grupi na Olimpijskim igrama, kada je malo nedostajalo da Srbija pobedi.

- Malo nam je falilo u prvoj utakmici na Olimpijskim igrama... Videćemo. Želim samo da svi budemo zdravi i da se svi okupimo u julu, pa ćemo videti.

Trinkijeri o tome kako je "otkrio" Hajnsa i kako se postaje pravi igrač

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA