≫ 

Teodosić nije 100 posto profesionalac, ali je 100 posto talenat! Prvi čovek CSKA poslao jasne signale Srbinu za nastavak karijere

Andrej Vatutin bi rado ponovo video Srbina u taboru svog tima

  • 3

Miloš Teodosić proveo je nezaboravnih šest godina u moskovskom CSKA, obeležio jednu eru u "armejcima", pa je nekako i logično što se ruski gigant prvi nameće kao naredna destinacija srpskog pleja po njegovom povratku iz NBA. 

Taj povratak je sve bliži i izvesniji, samo je pitanje kuda će dalje Miloš?

O tome je pričao i gazda CSKA Andrej Vatutin u velikom intervjuu za grčke medije.

- Sa Milošem imam neverovatan odnos, sa njegovom suprugom i familijom. Moja majka ga voli! Doživljava ga kao svoje dete. Meni je on kao brat, ali sada je u NBA. Mislim da tamo nije sećan, kao što je bio u CSKA, ali još uvek je rano da se pričao o letu koje dolazi. Pored toga, još uvek ne zna da li će ostati u NBA ako raskine ugovor sa Klipersima.

Vatutinu nije jasno kako "njegov brat" nema prostora u Klipersima.

- On je fantastičan igrač i definitivno zaslužuje više nego što dobija u NBA trenutno. On je genije za košarku. Nažalost, osvojio je samo jednu Evroligu sa CSKA, ali to nije bila samo njegova krivica... Ok, on nije 100 profesionalac, ali je 100 posto talenat.

VIDEO: Mijailović: Da imam para doveo bih Teodosića u Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA