≫ 

Budućnost nije evroligaški, nego NBA tim: Tomić veličao pobedu Zvezde protiv šampiona (VIDEO)

Trener Zvezde prezadovoljan novom pobedom u derbiju ABA lige

  • 4

Ima zbog čega Milan Tomić da bude ponosan na svoj tim, Zvezda je dominirala protiv šampiona ABA lige u poslednjoj utakmici u kalendarskoj godini, za 13-0 u regionalnom takmičenju.

Sijao je od zadovoljstva trener Zvezde, pre svega zbog načina na koji je njegov tim odgovorio na seriju Budućnosti u trećoj četvrtini, a onda odigrao kao u transu u seriji od 16:0 za slom rivala.

- Očekivali smo tešku utakmicu, to sam i najavio, Budućnost je evroligaška ekipa. Sa sastavom, ako pogledate igrače koji igraju tamo, to nije samo Evroliga, to je NBA - rekao je Tomić.

Nije mu se dopalo samo "ludilo" ekipe u trećoj deonici, kada je nastupila najveća kriza u igri.

- Mogu stvarno da čestitam mojim igračima na hrabroj i dobroj utakmici, posle treće četvrtine gde smo mi potpuno poludeli. Igrali su kao da se završava utakmica, kao da nema četvrte četvrtine. Budućnost je vodila 4-6 razlike, i posle tog ludila kao da smo popili tabletu za smirenje i posle odigrali kako umemo i kako znamo. Rekao sam im to na tajm-autu, utakmica traje 40 minuta...

Kompletnu izjavu Tomića pogledajte u vrhu.

VIDEO: Poslušajte i šta je trener gostiju Đorđe Adžić rekao nepsoredno po završetku utakmice

VIDEO: Odžo i Lazić izveli najatraktivniji potez utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA