≫ 

Praznoglavost Tornvela "ubila" Kliperse: Okrenuo leđa u ključnom trenutku utakmice, sad mu se svi smeju (VIDEO)

O čemu li je razmišljao igrač domaćeg tima kada je rešio da se okrene od Simonsa, teško je reći

  • 0

Košarkaši Filadelfije pobedili su Los Anđeles Kliperse, Ben Simons je tome doprineo sa 14 poena - i ključnim zakucavanjem 14 sekundi pre kraja. 

Valja reći da se u toj situaciji "proslavio" i košarkaš Klipersa Siderius Tornvel neverovatnom greškom prilikom ubacivanja lopte gostiju iz auta.

Pri rezultatu 117:113, Simons je pogledom tražio saigrače, na kraju je bio dovoljno inteligentan da iskoristi trenutak gluposti Tornvela koji mu je bio okrenut leđima?!

Takav zicer se ne propušta.

Usledio je toliko puta izveden trik, Simons je izveo loptu tako što je pogodio Tornvela u leđa, sam sebi asistirao, a onda se potpuno neometan ustremio ka košu i "kucanjem" potvrdio trijumf gostiju.

Malo je reći da je trener Klipersa Dok Rivers bio u neverici zbog poteza svog igrača, koji je na parketu proveo ukupno pet minuta.

Inače, utakmica je obilovala nervozom, dva puta je ozbiljno "zavrničilo" i umalo došlo do sukoba između igrača dva tima.

Prgavi Patrik Beverli je najpre želeo da se obračuna sa daleko snažnijim Džoelom Embidom, a nedugo kasnije malo je falilo da se pobiju Ejveri Bredli i Džimi Batler.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA