≫ 

Vređao Partizan, dugo ratovao sa klubom, pa se pokajao: Ispovest Samarda Semjuelsa za Telegraf (FOTO)

Gorostas sa Jamajke "promenio" ploču

  • 3

Samardo Semjuels spada u grupu igrača koji su protutnjali kroz Beograd sa velikim očekivanjima uz još veći fijasko. Partizan ga je angažovao i pokajao se ne tako davno, sve se okončalo uz sankcije i teške reči, ali je tu stranu knjige centar sa Jamajke zatvorio. Sreću je pronašao u Limožu, a posle poraza od Crvene zvezde, priznao je i da je zbog grešaka u Partizanu naučio da se samodisciplinuje!

Javno je Semjuels kritikovao trenera Miroslava Nikolića, ratovao sa navijačima, objavljivao degutantne fotografije na Instagramu, ali je sve to iza njega, a na početku razgovora za Telegraf, prokomentarisao je poraz od Zvezde u Evrokupu.

- Zvezda ima veoma jak tim sa jakim individualcima, bilo je teško, ali je bilo i momenata kada smo uspeli da im priđemo, ali su uspeli da na kraju pokažu snagu i klasu, pa su nas pobedili.

Podsetili smo Semjuelsa na epizodu u Partizanu, dobro su mu poznati hodnici i parket Pionira, ali se trudi da o svemu govori sa osmehom, iako je bilo burnih reči.

Zamislite da igrate s osmehom, a ne dobijate platu. A na sve to vas još i ne poštuju... Mnogo volim košarku, ali moram da otkrijem još nešto. Loš sam čovek zato što imam mu** i ne dozvoljavam da iko ide preko mene. Imate jedan život i ako se ne borite za sebe, pregaziće vas. Koga da pitam za prvu platu? Ovo više nije zabava, nego posao - pisao je svojevremeno Samjuels, pre nego što je postigao dogovor sa Partizanom.

- Oh, čoveče... Sve je sad kul, bilo je to ružno iskustvo za mene, voleo bih da su se stvari dogodile drugačije, definitivno. Iza mene je bila posle toga loša godina, ali je i sa Partizanom na kraju sve ispalo kao "win-win" situacija za obe strane. Nastavio sam svoju karijeru ovde i sve je krenulo u boljem pravcu.

Svojevremeno ste rekli da Vam je Partizan uništio reputaciju. Kajete li se zbog toga shodno ovim rečima, ili i dalje stojite pri tom stavu?

Foto: Instagram

- Nekada, znate, ljuti ste, mislite loše i ružno, nadate se boljem i u afektu svašta kažete. Ali sada je to prošlost i na sve to gledam sa željom da svi budu srećni... Imam novi start ovde i želim da napravim najbolje od svega!

Da li ste u međuvremenu i uveli samokontrolu kada se nešto kači na društvene mreže?

- Definitvno! To je bilo ludo, ali sada veoma dobro razmislim o svemu pre nego što objavim i kliknem na društvenim mrežama - kroz smeh zaključuje Semjuels.

Inače, Samjuels je poznat i po tome što je u vreme kada je nosio dres crno-belih nateran od strane jednog od najmlađih navijača da ode sa ostalim igračima da pozdravi Grobare. .

Trinkijeri o tome kako je "otkrio" Hajnsa i kako se postaje pravi igrač

(B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djile

    3. januar 2019 | 10:21

    Ma Partizan je cudo, duzni i ruzni. A onaj Ostoja dovodi igrace ko na traci. I lazu grobare

  • Minja

    3. januar 2019 | 12:56

    Vauuuu što je fotka. Batali košarku gledaj gaće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA