≫ 

Hardena ni dvojica ne mogu da zaustave: Bradonja srušio Golden Stejt na 2.7 sekundi do kraja, i to u produžetku (VIDEO)

Neverovatan preokret Hjustona protiv šampiona

  • 0

Džejms Harden je junak Hjustona! Popularni Bradonja upisoa je novi tripl-dabl u karijeri, ovoga puta protiv šampiona Golden Stejta!

I to na njihovom terenu, posle produžetka, gde ih je srušio trojkom na 2.7 sekundi do kraja.

Svima je bilo jasno da će Harden šutirati za pobedu, čak dvojica su pokušala da ga zaustave, ali je lopta posle njegovog pokušaja za tri završila u obruču za konačnih 135:134.

Harden je meč završio sa 44 poena, 15 asistencija i 10 skokova, što mu je ujedno i peti uzastopni 40+ meč. Kao i drugi tripl-dabl ove nedelje.

Kapela je imao 29 poena i 21 skok, Rivers je ubacio 18, Haus 17, a Grin 16 poena.

Golden Stejt je u jednom trenutku meča imao čak 20 poena viška, ali se ona istopila. Kari je bio najefikasniji sa 35 poena, a Durent i Tompson su imali po 26.

Zanimljivo, ovo je peti poraz Ratnika kod kuće ove sezone. Prethodno su gubili od Milvokija, Toronta, Oklahome i Lejkersa.

Podsetimo i to da je Denver bio bolji od Sakramenta rezultatom 117:114, a da su srpski košarkaši Nikola Jokić, Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović bili dvocifreni.

VIDEO: Ubitačna trojka pa monstruozno zakucavanje Džejmsa Hardena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA