≫ 

Bobi i Teo sa klupe gledali dominaciju Vučevića, Lejkersi očajni bez Lebrona! (VIDEO)

Loša noć za naše igrače

  • 0

Košarkaši Bruklina pobedili su Čikago sa 117:100, Klipersi su nadigrali Orlando sa 106:96, dok je Minesota iskoristila odsustvo Lebrona Džejmsa da sruši Lejkerse sa 108:86.

Povreda Lebrona Džejmsa, ipak nešto ozbiljnija, dala je samopouzdanje rivalima, to je Minesota vešto iskoristila ovaj put za laganu pobedu, u većem delu meča se razlika kretala oko 20 poena.

Entoni Tauns je bio dominantan sa 28 poena i 18 skokova, Tig je dodao 15 poena, Dario Šarić se ne snalazi baš u novoj ekipi, za 22 minuta došao je do šest poena i skoka. U Lejkersima, Stivenson je bio najefikasniji sa 14 poena.

Bruklin je do pobede vodio Rasel sa 28 poena, Kerol je dodao 20, Nejpijer 18. Sa druge strane, Lavajn je strelac 27 poena, Dan je imao 16, Markanen 14.

U trijumfu Klipersa, Miloš Teodosić i Boban Marjanović nisu učestvovali, presedeli su na klupi, a dominantan je bio Haris s 28 poena i devet skokova, Lu Vilijams dodao je 17 poena, a Orlandu nije bila dovoljna nova sjajna partija Nikole Vučevića.

Crnogorski reprezentativac imao je čak 24 skoka uz 16 poena i osam asistencija, 17 poena ubacio je Eron Gordon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA