≫ 

Slovenci glasaju za Dončića, a vi? Trener Denvera pecnuo srpske navijače!

Majk Meloun smatra da nedovoljan broj ljudi iz Srbije glasa da se Jokić nađe na Ol Staru

  • 35

Nikola Jokić igra maestralnu sezonu u NBA, ali to nije dovoljno navijačima Srbije da glasaju za njega da se nađe na Ol strau. Sa druge strane Slovenac Luka Dončić je osvojio čak 2.220.077 glasova i on je najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg glasanja.

Trener Denvera Majkl Meloun je imao objašnjenje zbog čega je to tako.

- Očigledno, mnogo navijača iz Slovenije glasaju i nedovoljno onih iz Srbije - smatra Majkl Meloun koji očigledno ne zna da Slovenaca ima dva miliona, dok je Srba u domovini ima sedam miliona i još dosta u rasejanjz.

Ovogodišnji "ol-star" vikend održava se od 15-17. februara u "Spektrum Centru" u Šarlotu, glasanje je u punom jeku, a danas je jedan od pet dana kada glas vredi duplo.

To znači ako danas "kliknete" na svoje favorite oni će umesto jednog, dobiti dva poena u prebrojavanju.

Foto: AP/Tanjug

Podsetimo, svoju "građansku dužnost" kao NBA fan i navijač Nikole Jokića, ali i Bjelice i Bogdanovića, možete obaviti na sledećem linku.

Inače, do kraja glasanja preostao je još jedan dan kada će glas vredeti duplo - 21. januar, a to je ujedno i poslednji dan za glasanje.

Tri dana kasnije stanica "TNT" obelodaniće imena "kapitena" dva tima, koji će, prema novom formatu koji je aktuelan od prošlog "ol-stara", izabrati sebi saigrače bez obzira na to iz koje konferencije dolaze.

VIDEO: Milićević je otkrio Luku Dončića i doveo ga u Real

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Braca

    11. januar 2019 | 17:52

    Luka igra za reprezentaciju,a on?🙄

  • zalosno

    11. januar 2019 | 20:16

    Bogdanovic je odveo Srbiju u finale=ne glasa nikoDoncic doveo Sloveniju do titule=ide na all starsJokic oteran iz Srbije=ne glasa nikoPoenta je u tome da se isto hvata svim nasim uspesnim sportistima. Mi cemo sve oprostiti jedni drugima ali uspeh ne nikada. Jer smo slabici i egoisti. Napred Jokicu legendo ipak cemo te gledati na All Stars mecu. 💪💪💪

  • delija

    11. januar 2019 | 17:40

    Kada bude igrao kao Doncic za reprezentaciju svoje zemlje, onda ćemo glasati i mi😉, pozz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA