≫ 

Dončić još jednom prikazao košarkašku "magiju", ali Kari je ipak slavio! (VIDEO)

U samo jednom potezu Luka je pokazao zašto je jedan od najboljih košarkaša Evrope

  • 0

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa pobedili su Dalas Maverikse u gostima rezultatom 119:114, a u prvom planu su bili Stef Kari na jednoj i Luka Dončić na drugoj strani.

U Dalasu je viđen prilično neizvestan meč koji je rešen u poslednjem minutu kada su gosti pogađali, a Teksašani promašili poslednjih 8 šuteva iz igre pa je poraz bio neminovan.

Ipak, sada možda i prva zvezda tima, Luka Dončić imao je još jedno odlično košarkaško veče u kojem je postigao 26 poena, uz 6 skokova i 5 asistencija, a posebno se izdvojio njegov prodor u kojem je, kako su mnogi prokomentarisali, pokazao svu košarkašku "magiju".

Pored Slovenca, u poraženom timu Harison Barns upisao je 22 poena, dok je Deandre Džordan meč završio sa 13 poena i 14 skokova.

U Golden Stejtu, Stef Kari je nastavio svoju potpunu dominaciju što 48 postignutih poena i pokazuje. Njega su pratili Kevin Durent sa 28 poena i Klej Tompson sa 16 poena.

>>> Nema sumnje da će FMP dati sve od sebe da zagorča život Budućnosti danas u 18.00 u Železniku. Kvota da domaćina je 3,50, a na gosta 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za FMP - Budućnost.

Rezultati NBA mečeva:

Orlando Medžik – Hjuston Rokets 116:109

Dalas Maveriks – Golden Stejt Voriors 114:119

Denver Nagets – Portland Trejlblejzers 116:113

Los Anđeles Lejkers – Klivlend Kavalirs 95:101

VIDEO: Luka Dončić MVP Fajnal fora Evrolige

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA