≫ 

Veliki Bobi u mini vozilu: Marjanović ne igra, ali barem uveseljava Amerikance (VIDEO)

Smisao za humor ne napušta Marjanovića uprkos marginalnoj ulozi u timu

  • 5

Boban Marjanović je pao u drugi plan kod Doka Riversa, toliko da više ne dobija ni ono malo minuta koje tako često ume da iskoristi. 

Srpski centar nije dobio ni sekund protiv Nju Orleansa u porazu Klipersa kod kuće 121:117, ali je zato imao svojih "pet minuta" po dolasku halu.

Marjanović je medijima u SAD postao mnogo zanimljiviji van parketa, a i on se trudi da ih zadovolji.

Tako je na utakmicu sa Pelikanima stigao u posebnom vozilu, koje je valjda negde pokupio usput: dovezao se do svlačionice u mini četvorotočkašu što, naravno, nije prošlo neprimećeno.

Veseli dugajlija pokupio je simpatije za ovu vožnju, jasno je i po ovome da uopšte ne mari za marginalnu ulogu u timu koja mu ne oduzima smisao za humor.

>>> U drugom kolu uzdali su se u odbranu. Partizan je Albu ograničio na samo 66 poena, Monako je iznudio 20 izgubljenih lopti Ritasa. Granica na ukupan broj poena sada je postavljena na 151,5, a tip da će biti manje koševa vredan je kvote 1,85. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Partizan – Monako.

VIDEO: Pakjao u čudu gledao Bobana Marjanovića kad ga je upoznao u svlačionici Klipersa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA