≫ 

Trinkijeri posle poraza: Stavili su nas u školski bus i vozili po Beogradu 40 minuta (VIDEO)

Trener Partizana na zanimljiv način opisao igru svoje ekipe u prve tri četvrtine, ali je ponosan na poslednju četvrtinu

  • 4

Trener Partizana Andrea Trinkijeri posle poraza od Monaka (68:72) bio je vidno ljut na svoje igrače, ali ponosan na to kako su odigrali poslednju četvrtinu.

- Čestitam Monaku, odigrali su solidnu utakmicu, stavili su nas u školski autobus i ovizili nas po Beogradu 40 minuta. Imali smo sjajan povratak ali su detalji odlučili da ne prelomimo meč.

- Utakmica nikad nije izgubljena, igra se do kraja , prve tri četvrtine nismo shvatili kako se igra sa njima. Imali smo otvorene šuteve i nismo pogodili ništa. Onda sam krenuo sa velikom petorkom i onda smo promenili ritam. Jedna lopta je odlučila i mogli smo na -5 da damo zicer, ali smo dobili trojku na kontranapad.

- Nisam negativan, ali naša ekipa je pokazala karakter. Bili smo slabi, ali onaku četvrtu četvrtinu odigrati, ne mogu svi. To će biti prvo što ću gledati za budućnost - kaže Trinkijeri.

Foto: MN Press

Na pitanje kako popraviti šut, odgovorio je u svom duhovitom fazonu.

- Vodim ih sutra do Morave da operu ruke. (aluzija na Čačane kao dobre šutere). Šalim se trening je ključ ubaciti 500 koševa svaki dan i to je rešenje - kazao je Trinkijeri.

VIDEO: Grobari odali priznanje Žarku Paspalju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MajkeMiMoje

    15. januar 2019 | 21:13

    Ovaj Trinkineri tezak filozof, a nista nije napravio od kad je dosao, pobede na par meceva koje bi bilo koji trener u ligi Srbije dobio sa tim timom...

  • Cubaka

    15. januar 2019 | 21:25

    Kako li ce tek da vas vozaju po Monaku, necete ni bus dobiti.

  • Nije autobus

    15. januar 2019 | 22:26

    Vec ringispil pa vrte u krug pa jos bacaju!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA