≫ 

Jokić izveo dodavanje sezone pa "ubio" trenera Čikaga! Navijači vrištali od smeha! (FOTO) (VIDEO)

Košarkaš Denvera Tori Krejg i trener Bojlen završili su na parketu posle Jokićevog poteza

  • 0

U noći između četvrtka i petka Denver Nagetsi su na svom terenu pobedili Čikago Bulse 135:105, u meču koji je obeležio Nikola Jokić dabl-dablom i odličnim potezima, ali i  jednim komičnim dodavanjem koje se, u najmanju ruku naslavno završilo. 

Tako je Nikola u jednoj od akcija, prebacio loptu preko Markanena na drugu stranu terena, ali je, po svemu sudeći, "za nijansu" bio neprecizan pa je Tori Krejg u želji da spasi akciju, skočio, dohvatio loptu i potom pao preko trenera Bulsa Džima Bojlena.

Budućnost se podigla posle rokade na klupi i dovođenja Nolana Smita i Goga Bitadeza, ali šampion Evrope je u seriji od tri pobede, sedam ih ima iz poslednjih osam kola, pa je veliki favorit sa kvotom 1,25 na dvojku. Pogledajte i druge MOZZART kvote za meč Budućnost – Bajern

Cela situacija posebno je bila zanimljiva navijačima, jer je trener Bojlen pokušao da uhvati i zadrži košarkaša, ša su obojica, naravno pali. 

Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Nisam jeo burek dva meseca: Jokić nasmejao novinare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA