≫ 

Ovo je mučno da se gleda, velika pojačanja su veliki promašaji: Dodik grmeo posle drame u Sloveniji i najavio čistku u ekipi (VIDEO)

Pojedinci su, kaže prvi čovek Igokee, već bili upozoreni zbog ranijih nezalaganja

  • 0

Košarkaši Igokee na jedvite jade "iščupali" su dramatičnu pobedu u Novom Mestu protiv Krke u duelu dve ekipe koje se bore za opstanak, bilo je 71:69, a trijumf je stigao tek u samoj završnici meča. 

Junak je bio Đorđe Milošević koji je 17 sekundi pre kraja "ukrao" loptu u povoju napada Krke i lagano poentirao i postavio konačan rezultat.

Milošević je bio i najefikasniji kod gostiju sa 16 poena, dva manje je ubacio Lešić, a solidan utisak ostavio je i par novajlija, Ilić sa 11 i Luković sa 10 poena, pa je partija sezone Jošila na drugoj strani (27p) ostala bez efekta na kraju po domaći sastav.

Pogledajte ključni trenutak utakmice u Novom Mestu.

Uprkos pobedi, izrazito nezadovoljan je bio prvi čovek tima iz Aleksandrovca Igor Dodik, koji je svoje nezadovoljstvo usmerio ka skupo plaćenim pojačanjima, ne precizirajući o kojima je reč.

On je na svom tviteru napisao sledeći komentar:

- Čestitam treneru, stručnom štabu i igračima na pobedi! Ovo je bilo mučno da se gleda. Odnos pojedinih igrača prema dresu koji nose, ne zaslužuju da budu u timu više ni dva dana. Iako su bili upozoreni, data im je još jedna šansa, njih nije bilo briga. Velika pojačanja i veliki promašaji!

Igokea je pre početka, a i u toku sezone, dovela veliki broj igrača: Anđušića, Lafajeta, Vilijamsa, Džereta, Ilića i Lukovića.

Trener ekipe Dragan Nikolić, koji je preuzeo tim pre meča sa Zvezdom, pobedu je posvetio pokojnom ocu.

- Slava nam je u nedelju, Sveti Jovan, ime moga oca i ovo je za njega - rekao je Nikolić, pomenuvši uzgred i povrede Anđušića i Lafajeta kao novi problem u nastavku borbe u ABA ligi.

Igokei je ovo bila šesta pobeda, Krka je ostala na začelju sa četiri trijumfa.

ABA, 16. kolo

Petak

Krka - Igokea 69:71

Subota

Zadar - Partizan 17

Crvena zvezda - FMP 19

Mega - Mornar 21

Nedelja

Ciboa - Olimpija 19

Ponedeljak

Budućnost - Cedevita 18

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA