≫ 

Marjanović dobio šansu protiv šampiona, Teo sa klupe gledao ulazak Golden Stejta u istoriju (VIDEO)

Ratnici su ubedljivo slavili u Los Anđelesu, a petorka koju je Ker izveo zauvek će se pamtiti

  • 1

Boban Marjanović je konačno zaigrao za Los Anđeles Kliperse, dok je Miloš Teodosić ponovo bio van tima zbog odluke trenera - ovako se kratko i jasno može opisati šta su srpski košarkaški radili na meču protiv Golden Stejta!

Šampion NBA lige je ubedljivo slavio sa 112:94, a Marjanović je na parketu proveo svega tri minuta. Za to vreme uspeo je da izgubi dve lopte i upiše dva faula. Čak je i skok propustio da upiše...

Ali će moći jednog dana da se pohvali da je učestvovao u utakmici koja će ući u istoriju NBA lige. Jer, Golden Stej je prvi tim u 42 godine koji je startovao sa petorkom u kojoj su bili svi igrači sa Ol stara iz prethodne godine.

Naravno, sve ''zahvaljujući'' povratku Demarkusa Kazinsa u tim. Pored njega, tu su još bili, Grin, Tompson, Durent i Kari.

Stef Kari u prodoru Foto: AP/Tanjug

Poslednja dvojica su bili najefikasnjji na u redovima šampiona. Kari je imao 28 poena i pet skokova, dok je 22 ubacio u drugom delu. Durent je meč završio sa 24 poena i sedam skokova, Kazins je imao 14 poena i šest skokova, a Tompson 12 poena.

Tobajas Haris je sa 28 poena i devet skokova bio najraspoloženiji u redovima Klipersa, dok je Aleksander imao 24. Ostali su bili daleko ispod očekivanja.

Rezultati:

Boston Seltiks – Memfis Grizlis 122:116
Detroit Pistons – Majami Hit 98:93
Orlando Medžik – Bruklin Nets 115:117
Minesota Timbervulvs – San Antonio Spars 113:116
Juta Džez – Klivlend Kavalirs 115:99
Los Anđeles Klipers – Golden Stejt Voriors 94:112
Portland Trejl Blejzers – Nju Orleans Pelikans 128:112

VIDEO: Pakjao u čudu gledao Bobana Marjanovića kad ga je upoznao u svlačionici Klipersa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ен би еј

    19. januar 2019 | 10:54

    Сад треба да уживамо, људи играју најлепшу кошарку тренутно, толико лепих акција, толико се добро крећу да је то фасцинантно Одлична кошарка Кад дође плеј оф нек онај ко им се нађе на путу држи гаће биће опасно

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA