Evo kako je Mačvan reagovao kada je prvi put sreo Dženkinsa, posle njegovog pevanja "Vrati konju glavu" pred Delijama (VIDEO)

Uvredljiva pesma navijača Zvezde odzvanjala je dugo u noć leta 2015. godine, mikrofona se latio i popularni Đenka i... pogrešio

  • 6

Prilikom proslave titule crveno-belih na Malom Kalemegdanu, u vreme dok su nosili dresove Partizana i Crvene zvezde, Milan Mačvan i Čarls Dženkins našli su se u središtu pažnje navijača "večitih". 

Tako je Amerikanac, posle osvojene titule, u Pioniru pevao uvredljivu pesmu na račun reprezentativca Srbije - „Vrati konju glavu, Mačvane“. Posle toga, mnogi bi se uvredili, ali ne i Mačvan koji poštuje rivale, ali i ume da oprosti, što je odlika najvećih.

- Ja poštujem Crvenu zvezdu. Veći deo moje porodice i navija za crveno-bele. U tom trenutku Partizan je imao velike uspehe. Ja sam rastao u Vukovaru. U to vreme se igrao i fajnal-for. Tomašević, Drobnjak, ta ekipa, uticala je na moje neko navijačko opredeljenje. Ali Crvenu zvezdu apsolutno poštujem i nemam ništa protiv bilo koga, ni protiv Dženkinsa. 

Zanimljivo, obojicu je put spojio u Milanu, kada su obojica obukli dresove Armanija. Kako je izgledalo njihovo "druženje" i da li je Mačvan oprostio popularnom Đenki beogradske "grehove" pogledajte u videu na početku teksta.

Mačvan i Dženkins na Večitom derbiju; Foto: Marko Todorović

Prisetite se i kako je izgledalo kada je Dženkins otpevao uvredljivu pesmu za Mačvana:

VIDEO: Milan Mačvan: Košarka u razrušenom Vukovaru i Đorđevićeva trojka protiv Hrvata

VIDEO: Milan Mačvan posle više od godinu dana ponovo trenira

(Saša Grujović - s.grujovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    21. januar 2019 | 12:44

    Nisam navijac nijednog od klubova ali stvarno imam lepo misljenje o Macvanu,uvek je bio borac i u reprezentativnom dresu i u dosta situacija kada je bio na meti navijaca Zvezde se poneo krajnje korektno i gospodski.

  • aat

    21. januar 2019 | 14:09

    A mi dozvoljavamo da jedan Dzeniks vredja naseg reprezentativca. Strasno !

  • Severac

    21. januar 2019 | 17:02

    Ne volim ga kada nas puni koševima , ali ok lik, normalan dečko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA