≫ 

Partizan pobedom u Monaku otvara vrata Top 8 Evrokupa!

Crno- beli sanjaju "čudo " u prestonici luksuza

  • 8

Košarkaši Partizana trenutno su u Monaku, gde ih očekuje meč 4. kola Top 16 faze Evrokupa, možda i najvažiji za plasman među osam najboljih ekipa drugog po redu evropskog košarkaškog takmičenja!

Kao što je ranije najavljeno, crno beli će i na ovom susretu biti oslabljeni za Radeta Zagorca koji nije ni doputovao sa ekipom u Kneževinu, dok je u timu Aleksej Nikolić, ali on je pod znakom pitanja i najverovatnije neće igrati.

Ono što je sigurno, Beograđane očekuje najteži, a verovatno i najbitniji meč u kojem bi pobeda otvorila vrata Top 8.

Matematika to i potvrđuje. Posle tri odigrana kola, Monako i Alba su vodeći u Grupi E sa skorom 2-1, dok Partizan i Ritas imaju 1-2. Tako bi eventualna pobeda sa pet i više poena razlike nadoknadila minus od četiri poena iz meča u Beogradu (72:68), pa bi tim Andree Trinkijerija mogao i na prvo mesto.

NIkola Janković u duelu sa Kikanovićem iz Monaka Foto: MN Press

- Igrali smo pre šest dana protiv protiv Monaka i znamo da je ili crno ili belo, ili toplo ili hladno. Ako igraju njihovu košarku, mi to ne možemo. A ako probamo da igramo našu košarku, možda budu u problemima. Sa njihove strane uopšte ne očekujem ništa drugačiju igru, biće ista stvar - rekao je Trinkijeri u najavi ovog meča.

U slučaju poraza, Partizan će imati 1-3, pa će se sa Albom u Berlinu i Ritasom u Beogradu boriti za drugo mesto.

Činjenica, Monako je kvalitetna, dobro vođena ekipa, što su i pokazali u Beogradu, ali ne bi bilo prvi put da favorit ne pobedi. Prvu od sledeće tri najvažnije evropske utakmice ove sezone crno- beli igraju od 19.00 časova (Sport Klub 1).

>>> Pre nedelju dana Partizan nije imao rešenja za Džeroda Džonsa, pa je Monako slavio sa 72:68, a i sada je favorizovan sa kvotom 1,55 na pobedu domaćina. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Monako – Partizan.

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs/S.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    22. januar 2019 | 09:03

    Па нека сањају. А кад се пробуде, велики минус

  • Marko

    22. januar 2019 | 08:30

    Hahahah pa oni mucenici ne mogu Zadar da pobede a kamoli Monako

  • Zexxx

    22. januar 2019 | 11:25

    Ko hoce lovu neka igra H1 na Monako!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA