Tomić priznao šta je Zvezdi potrebno kako bi pobedila Valensiju!

Podsetimo, crveno-beli posle tri kola imaju skor 1-2 u Evrokupu

  • 7
Milan Tomić

Foto: Marko Jovanović

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da bi bio zadovoljan i minimalnim trijumfom protiv Valensije (sreda 19.00, Sport Klub 1) kako bi ekipa zadržala šanse za prolaz iz grupe Top16 faze Evrokupa.

Zvezda je treća u G grupi sa skorom 1-2, Unikaha ima 2-1, a Valensija maksimalan skor i crveno-beli se nalaze pod imperativom pobede u Beogradu, ali i sa što većom razlikom nakon poraza u Valensiji pre sedam dana 92:76.

- Idemo korak po korak, bio bih prezadovoljan i pobedom od jednog poena razlike nad Valensijom. Španski tim, u to smo se još jednom uverili i u prvoj utakmici, je grupa košarkaša evroligaškog kvaliteta, koja kažnjava svaki "prazan hod" u igri, poput onog od par minuta u trećoj četvrtini u Valensiji. Zato ću morati da se ponovim i pred naš meč u Beogradu – samo čvrsta, angažovana igra i bez ikakvih padova koncentracije može da nam donese rezultat - rekao je Tomić za klupski sajt.

Crveno-beli će i protiv Valensije biti bez povređenog kapitena Branka Lazića.

Od Reglenda se dosta očekuje Foto: MN Press

- Dodatni impuls i energija svakako bi bile pune tribine, jer svaki put kada smo igrali u punoj dvorani pred našim navijačima, ekipa je reagovala sa dodatnom energijom na parketu. Moramo da budemo mudri, da ispravimo greške iz prve utakmice i dođemo do pobede, koja bi nam omogućila da nastavimo da se borimo u grupi i zavisimo od naše igre i naših rezultata.

Krilni košarkaš Ognjen Dobrić podsetio je da je rival veoma kvalitetan, što je dokazao u prvom meču protiv Zvezde, pre svega u napadu.

- Zanima nas samo pobeda, poenom ili dva, nije važno. Ono što jeste bitno je da naši navijači prepoznaju da je ovo izuzetno važna utakmica za nas. Kada igrate pred punim tribinama u dvorani "Aleksandar Nikolić" nama mnogo znači, a mnogo utiče na rivala. Zato ih pozivam da dođu i pomognu nam do pobede, koja nas dovodi u poziciju da sami zavisimo od rezultata - zaključio je Dobrić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezda

    22. januar 2019 | 17:03

    Po naslovu sam se ponadala da je priznao da mu trebaju POJAČANJA! DOVEDITE VILIJAMSA! !!

  • Sasa

    22. januar 2019 | 17:46

    Potrebno ja da vi gospodine tomicu odete u paketu zajedno sa oba covica

  • Zvezda

    22. januar 2019 | 17:27

    Po naslovu sam se ponadala da je priznao da mu trebaju POJAČANJA! DOVEDITE VILIJAMSA! ! !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA