≫ 

Udario Jokića i probudio zver: Nikola je pokazao zube i svašta mu sasuo u lice posle prljavih provokacija! (VIDEO)

Mirni Somborac je uz Ol star partiju znao da se nosi i sa provokacijama protiv Džezera

  • 5

Košarkaši Jute pobedili su Denver sa 114:108 u poslednjem NBA meču u noći između srede i četvrtka.

Već na startnih 8:0 je bilo jasno da se Denver neće lepo provesti na gostovanju Džezerima, samo jednom je vodio tim Nagitsa na meču, i to sa pola koša pri 31:30, posle čega je sve vodilo ka dominaciji rivala.

U završnici, posle 105:93, Džezeri su samo dozvolili protivniku da malo ublaži poraz, inače 15. u sezoni uz 31 trijumf.

Nikola Jokić je za 37 minuta imao 28 poena, 21 skok i šest asistencija, uz dve ukradene lopte i blokadu, ali nije uspeo da to pretvori u trijumf, pratio ga je Vil Barton sa 22 poena.

U Juti, nadmašio ga je Donovan Mičel sa 35 poena, šest skokova i šest asistencija, Krauder je dodao 15 poena, kao i Rudi Gober, a posebno je bio upečatljiv jedan momenat u drugoj deonici.

Krauder je prljavo udario Jokića laktom, što Nikola nije želeo da ignoriše, odmah se uneo u lice rivalu uz prilično buran rafal reči, pokazao mu je da će na ovakve provokacije umeti da odgovori.

Iako je delovao na početku kočoperno, Krauder je munjevito ustuknuo i počeo da se smeje, dok se Jokić povukao kako bi izbegao intervenciju sudije.

U meču Klipersa i Majamija, tim iz Los Anđelesa bio je bolji sa 111:99, tome je Haris kumovao sa 31 poenom, Harel je dodao 16, lider Majamija bio je Vajtsajd sa 22 poena i 16 skokova.

Teodosić i Marjanović nisu ulazili u igru.

Obradovićev Fenerbahče gazi sve redom u Evroligi, a kvota da će večeras u Istanbulu savladati Olimpijakos s više od 4,5 poena rezlike je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fenerbahče - Olimpijakos.

Real je doživeo šokantan poraz u Podgovici u prošlom kolu Evrolige, i vlada nepodeljeno mišljenje da će ceh platiti Efes u Madridu. Kvota da će šampion Evrope slaviti s više od 9,5 poena razlike je 2,29. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Real - Efes.

VIDEO - Pakjao u čudu gledao Bobana Marjanovića kad ga je upoznao u svlačionici Klipersa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    24. januar 2019 | 07:50

    Samo se ti smej, Jokic je prosle godine zaradio 27 miliona a 5 godina je mladji od tebe. Ti sa svojih 6 miliona mu ni blizu nisi ni po zaradi ni po kvalitetu ni po cemu.

  • Brm nrm

    24. januar 2019 | 08:07

    Hahaha,Pakjao gleda gde mu je ruka,da je nije Bobi odneo!Bobijeva saka mu je do lakta...

  • Duje

    24. januar 2019 | 10:29

    Ovaj jokic poceo opasno da se pali ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA