≫ 

Evroliga odrapila Partizan još jednom: Ovaj put će vas baklje koštati 10.000 evra! (VIDEO)

Nema milosti kada se ponavljaju prekršaji

  • 18
Navijači Partizana, Grobari Foto: Marko Jovanović

KK Partizan kažnjen sa 10.000 evra zbog ponašanja publike na beogradskom meču protiv Monaka!

Zbog paljenja baklji i ubacivanja predmeta u teren, klub će ponovo morati da plati skupu cenu.

- Partizan NIS je ponovo kažnjen zbog ponašanja publike na utakmicama u hali „Aleksandar Nikolić“. Ovog puta, Evroliga je klubu izrekla kaznu od 10.000 evra zbog paljenja baklji i ubacivanja tvrdih i mekih predmeta u teren na utakmici 3. kola Top 16 faze 7Days Evrokupa protiv Monaka. Na štetu kluba, kako i na iznos koji će Partizan morati da plati, uticala je činjenica da je u pitanju ponovljeni slučaj nepriličnog ponašanja publike - navodi se na sajtu kluba.

- Ovim putem, KK Partizan NIS još jednom želi da apeluje na svoje navijače da na ovaj način ne čine štetu klubu. Uprkos razumevanju za revolt koji pojedine situacije na terenu izazivaju, više je nego jasno da reakcije koje dovode do kažnjavanja kluba ne vode nikuda. Naprotiv, takve situacije postaju za klub neizdržive. Potpuno bez smisla je situacija u kojoj se klub bori da proda što više sezonskih i dnevnih karata, a da ostvareni prihod zapravo ne završi u klubu!

Iz kluba se poručuje da ogromne svote novca odlaze u nepovrat umesto da budu uložene u napredak Partizana.

- Hajde da svoju energiju stavimo u službu Partizana i njegovog povratka u vrh regionalne i evropske košarke. Pokažimo da smo za to zreli!

Prva prilika je već u subotu, kada Partizanu u goste dolazi Mega Bemaks.

VIDEO - Grobari pale baklje u Pioniru i proslavljaju Dan Republike Srpske

Obradovićev Fenerbahče gazi sve redom u Evroligi, a kvota da će večeras u Istanbulu savladati Olimpijakos s više od 4,5 poena rezlike je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fenerbahče - Olimpijakos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    24. januar 2019 | 13:16

    Grlo,ruke,sal!!! Da vratimo grobarstvu stari sjaj,a da nas euroliga ponovo proglasi za najbolje navijace. Sto se tice kazne preporucujem protiv Mege da se organizuje skupljanje para na tribinama,pa ko koliko moze nek da da platimo ovu kaznu.

  • Partizanovac

    24. januar 2019 | 16:08

    Odem na utakmicu protiv Monaka gde nije bilo karata u prodaji da se kupe. Uzakmica pocinje, ja i dalje ispred hale trazim kartu. Naidjem na "vodju" koji u ruci drzi bar jedno 200-300 karata i prodaje ih kao na traci... Al pazite to je vec bio pocetak utakmice, a pola sata ranije je sigurno ima bar duplo vise, oko 400 karata. Uzmem od njega, sta cu, gleda mi se a drugacije ne mogu da udjem. I gledam i dusa me boli, kako mu stampaju karte, a on trpa u dzep i tako zaradjuje od kluba... Ja volim da dam pare za kartu kako bih pomogao klubu, al za ovo mi najzalije tih 400din. Posle on ode na tribinu, pun kinte, okrene se mozda 3-4 puta da pogleda cisto deaavanja na terenu i to je sve. Uzme vodi navijanje, izivljavaju se tamo, jos pored svega uzmu i zapale baklje i klub dobije kaznu.. Alo druze, em si se ko zna koliko napario, em dajes ovima da pale baklje i da kaznjavaju klub? E to kad sam video dusa me je zabolela kakao zaradjuje bagra na Partizanu. Tesko da ce ikada biti bolje...

  • DLZ

    24. januar 2019 | 13:26

    Bilo bi lepo da taj deo tribine plati kaznu zbog tolike ljubavi prema klubu.Pa niste vi jedini navijaci Partizana.Jel zbog vaseg hira treba da nam zatvore halu i da nasi momci igraju u praznoj dvorani.Hajde malo prst na celo ,samo pesma,dlanovi ,bubnjevi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA