≫ 

Bogdanović odličan, Marjanović i Teo zaboravljeni: Sakramento poražen u kalifornijskom derbiju! (VIDEO)

Klipersi "beže" dve poebede Kraljevima u konkurenciji za plej-of

  • 3

Košarkaši Sakramento Kingsa poraženi su na gostovanju Los Anđeles Klipersima 122:108 u direktnom duelu za mesto u plej-ofu. 

Duel dva tima praktično je rešen posle prve deonice koju su Klipersi dobili 34:21. Posle tog početnog vođstva Kraljevi nisu mogli da se oporave do kraja, iako su do krajauspeli da se saberu i gledan opo četvrtinama odigraju mnogo bolje i ubedljivije. Na 4 minuta do kraja, uspeli su da priđu na -9, ali su domaći brzo "dodali gas" i serijom koševa ponovo uspostavili veliku razliku vrednu pobede.

Presudilo je "neiskustvo" ishitreni šutevi i slabija odbrana koja je i ovog puta skupo koštala goste.

U poraženom timu Bogdan Bogdanović je postigao 19 poena i bio je drugi strelac ekipe, Nemanja Bjelica je kao starter odigrao nešto slabije i postigao 3, dok je najefikasniji bio Foks sa 21 poenom.

Sa druge strane, Marjanović nije ulazio u igru, a Miloš Teodosić nije bio ni na klupi, a najefikasniji bio je Harel sa 25 poean, dok je Tobijas Haris dodao 18.

Posle novog poraza Kingsi su van zone koja vodi u plej of, a ispred njih su Lejkersi, i Klipersi koji zauzimaju 8. mesto koje vodi dalje.

VIDEO: Bogdan Bogdanović o savetima koje je dobio od Jokića

Standings provided by Sofascore LiveScore

VIDEO: Grobari Ontario dočekali Bogdana Bogdanovića u Torontu pesmom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • drug

    28. januar 2019 | 06:52

    Bobi i Teo kod Divca pa da melju nasi!

  • Marko

    28. januar 2019 | 06:47

    Ja ne znam kako Teo ne moze da igra ovde, vazio je za jednog od najboljih evropskih kosarkasa, izgleda da ovaj nba jednostavno nekom odgovara ,a nekom ne.. Po meni treba da se vrati u Evropu sto pre!

  • Veljko

    28. januar 2019 | 11:34

    Klipersi neispunjavaju minutazu po ugovoru. Pa se milos pravi malo lud(pozitivno) sjedi i uzimaj pare. Ceka da mu prekinu ugovor da ga ipalte ili trejduju u bolju sredinu naravo finansijsku. Napred teo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA