≫ 

NBA šampiona predoziranog i mortus pijanog izvlačili iz bordela! Preživeo je moždani udar i komu, pa se posle 6 godina vratio košarci! (FOTO)

Lamar Odom rešio je da poroke ostavi iza sebe i vrati se onome što najbolje ume da radi

  • 2

Bivši košarkaš Lejkersa Lamar Odom posle tri godine "pakla" koji je prošao zbog problema sa drogom i alkoholom vraća se aktivnom igranju košarke.

Po svemu sudeći, dvostruki osvajač NBA prstena, čovek koji je proglašavan za najboljeg 6. igrača NBA lige i bivši muž Kloj Kardašijan rešio je da iza sebe ostavi sve loše stvari koje su mu uništile ne samo karijeru, već i život.

Poslednjih godina Lamar Odom završio je u bolnici zbog otkazivanja bubrega i moždanih udara izazvanih preteranim korišćenjem kokaina i vijagre u bordelu u Nevadi.

Bio je u komi, u životu su ga držali samo aparati, ali bez obzira na sve otrove koje je unosio, pobedio je sport, koji ga je održao.

Zanimljivo, Odom se nikada nije zvanično oprostio od košarke, iako je poslednji put na NBA parketu bio 2013. godine. Bilo je pokušaja povratka u dresu Baskonije, ali bez uspeha. Ipak, sa 39 godina Odom se vraća na parket, i to, na Filipinima.

- Ispunjava me to što mogu da se vratim i ponovno takmičim. To mi je vrlo važno. Puno mi znači to što mogu ponovno da započnem karijeru. Bio sam na ivici smrti, tako da je sama prilika da igram pobeda za mene - rekao je Odom po sletanju u Manilu.

 
 
 
View this post on Instagram
Great talking to @espn @sports5.ph today about @mightysports_ph and the upcoming dubai tournament #philippines #espnA post shared by Lamar Odom (@lamarodom) on

Da podsetimo, Odom je u karijeri odigrao ukupno 961 utakmicu i prosečno beležio 13,6 poena, 8,4 skokova i 3,7 asistencija. Igrao je dva puta za američku reprezentaciju i osvojio olimpijsku bronzu 2004. godine, kao i zlato na Svetskom prvenstvu u Turskoj 2010.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    29. januar 2019 | 07:14

    Filipini su raj za ostavljane poroka)))) svi znamo zasto si se preselio) kosarka Naravno

  • Чичарито

    29. januar 2019 | 07:43

    Паламар😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA